Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
dodavatelů stavebních materiálů: -Cementy, vápna, omítky -Zdící materiály -Komínové systémy -Střechy, střešní okna -Izolace -Stavební chemie -Obklady, dlažby, luxfery -Betonové výrobky -Okna, dveře, schody, zárubně -Stavební prvky, oplocení

Výroba, prodej: - plovoucí podlahy - laminátové - dřevěné - korkové. Prodej příslušenství. Společnost renovuje kuchyňský nábytek.

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

Výroba, prodej: -dřevěné obklady. -dřevěné lišty.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství, truhlářské práce: Zakázková výroba: -nábytek, dveře, schodiště a bytové doplňky

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny DLM*, GERFLOR -sportovní povrchy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -luxusní koupelny -zdravotní keramika JIKA, LAUFEN, DURAVIT -vodovodní baterie PAFFONI, KLUDI, DORNBRACHT -ocelové vany KALDEWEI -akrylátové vany -hydromasážní vany a bazény JACUZZI, HOESCH -vodovodní armatury -instalatérské potřeby -sprchové kouty HÜPPE -koupelnový nábytek včetně ...

Alloc - vysoce kvalitní laminátové podlahy.

Výroba: -atypická okna, dveře -lišty na obložení stěn a stropů -dřevěné stupně na kovovou konstrukci schodišť.

Truhlářství, výroba: - nábytek masiv, lamino - dveře - pergoly - zakázková výroba

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Stavebniny. Velkoobchod: - cihelní výrobky porotherm - střešní krytiny. Doprava vlastními vozy. Půjčovna: - stavební výtahy.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Velkoobchod: -dřevo -stavební prvky.

Maloobchod, prodj: -stavební materiál -zdící materiál -obklady a dlažby -materiál pro střechy -izolace tepelné, polystyren -nářadí -betonové výrobky -stavební chemie -střešní okna Velux -zárubně -komíny.

Činnost: -výroba betonu, betonárka, -pila, -stavební činnost, -zemní práce.