Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky

Prodej, maloobchod: -keramické obklady a dlažba zastoupení italské firmy: MAJORCA, BISMANTOVA, T&T*, SAICIS českých výrobců: Rakovnické keramické závody, Chlumčanské keramické závody, a.s.

Velkoobchod, maloobchod: - dlažba, obklady.

Revize, montáž: -kotle -tlakové nádoby.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Výroba: -cementové výrobky -umělý kámen -stavební materiál

Výroba: - zámková dlažba - ostatních betonových, cementových a sádrových výrobků Podlahářské podlahy.

Nabízíme široký výběr odstínů a palet pro dřevěné plovoucí podlahy s udržením co nejnižší ceny. Plovoucí podlahy a další dřevěné nebo přírodní prvky mají také pozitivní vliv na psychickou stránku člověka.

Prodej instalační materiál: -kotel ÚT** Modratherm-Therm -otopná tělěsa Radik Univa -armatury závitové přírubové -zásobníkové ohřívače vody -potrubí ocel, plast, měď -tvarovky železo, plast, měď -pojišťovací a regulovací armatury -expanzomaty a vše další. Montáže a rekonstrukce: -kotelny -horkovody a parovody ...

Prodej: - hutní a stavební materiál - řezivo.

výhradním zástupcem Italské znáčky Beretta pro ČR od roku 1992. Domovní vytápění. Produkty: - nástěnné kotle (komínové, turbo, kondenzační) - solární systémy - příslušenství.

Servis, opravy: - energetické a teplárenské zařízení.

Nákup a prodej stavebních materiálů.

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Stavební systém DURISOL: -třískocementové desky.

Prodej: -obklady, dlažby -lepidla -zámková a teracová dlažby -dlaždice z vymývaného betonu -nářadí pro obkladače. Doprava po okolí zdarma.

Služby: -stavebniny Beroun -prodej stavebního materiálu (Porotherm, Supertherm, Hebel, Sakret, dveře, Mistral-fasádní barvy, plotové prvky Betonstar, sádrokarton atd.) -realizace staveb(rodinné domy), sanace a hydroizolace, Baurex, Dico-sil -projekty, poradenství v oblasti sanace a hydroizolace objektů.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -zateplovací systémy -dveře, zárubně -sádrokartony -venkovní dlažby.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a záruční opravy na zakoupené zboží: -specielní prodej SIGMA -materiál topenářský, instalatérský -bojlery TATRAMAT, DRAŽICE -veškeré sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodovodní baterie - super cena -čerpadla a veškeré náhradní díly SIGMA LUTÍN, KUNZ HRANICE, WILO, GRUNDFOS ...

Prodej: -dřevařský sortiment pro truhláře a kutily lamino, dřevotříska, MDF* desky, překližka, laťovka, sololit, nábytkové hrany, vruty, lišty, palubky ze SRN*, lepidlo RAKOLL, nábytkové kování -kování BLUM.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.

Dodavatel trub a trubek z tvárné litiny pro inženýrské sítě.