Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny DLM*, GERFLOR -sportovní povrchy.

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -zateplovací systémy -dveře, zárubně -sádrokartony -venkovní dlažby.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.

Stavební práce. Prodej: -stavební materiál. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej, montáž: -atypický nábytek -eurookna -dveře -opravy čalouněných prvků -ozdobné zábradlí -kování.

Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Prodej: -topenářský a instalační materiál.

Výroba a prodej cementových výrobků: - zámková dlažba - skruže zámkové - kanalizační prvky - obrubníky, žlabovky, desky - ostatní betonové výrobky. Nabídka: - výroba a prodej betonových výrobků - výroba a prodej kanalizačních prvků - prodej betonových směsí, cena dle poměru vstupů 1450, - až 1870, - Kč/m3 bez DPH - doprava a ...

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Výroba: -upevňovací technika pro stavební účely -montážní technika pro stavební účely.

Výroba součástí kol. Šroubárna Marek s.r.o. je výrobní firmou s více jak 95 letou tradicí a se sídlem ve Hvězdonicích v České republice. Vyrábí se zde široká škála výrobků hutní druhovýroby ( paprsky, matice kol, hřebíky, nýty, pečící plechy ..). Výrobky nacházejí uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu a na mnoha zahraničních trzích. ...

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací pokoje,ložnice -koupelnový nábytek -interierové masivní dveře -masivní schodiště. Pokládka plovoucích podlah.

Smluvní partner ČEZ. Služby: -elektromontáže -dodávky, montáž, servis, revize -silnoproud a slaboproud -výstavba, rekonstrukce a opravy venkovních i kabelových sítí NN a VN -montáže a opravy veřejného osvětlení -výroba elektroměrových rozváděčů -kovovýroba. Velkoobchod, prodej: -elektronářadí.

Prodej a montáž podlahových krytin. Plovoucí podlahy, PVC, parkety, renovace parket, koberce a linoleum., Podlahářské práce Benešov, Středočeský kraj.

Prodej, montáž: -plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře.

Výroba, dodávka a montáž - garážová vrata - doplňky a příslušenství Výroba - solární systémy Výroba - rolety - doplňky a příslušenství Zateplení - fasády Výroba - plastová okna a dveře Realizace - stavby Výroba - střešní okna a příslušenství Školící středisko PRO stavebnictví

Dodávka a montáž - kotelny ústředního topení Rozvody kanalizace Rozvody vody

Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Dodávka - zvukově izolační mobilní příčky, dveře a zárubně Montáž - zvukově izolační mobilní příčky, dveře a zárubně Dodávka a montáž - dveře - zárubně - plastová okna

Prodej - ekologické kotle na pelety Pronájem - lešení Rekonstrukce - rodinné a bytové domy

E - shop - čerpací technika - domácí vodárny - filtrační zařízení Prodej a e - shop - čerpací technika - domácí vodárny - filtrační zařízení

Renovace - okna plastovým profilem THERMOCLIP

Prodej - podlahové krytiny Montáž - podlahové krytiny Prodej - ruční a elektrické nářadí