Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Potřebujete dveře do interiéru, vchodové dveře nebo jiné speciální dveře? Obraťte se na nás a my vám pomůžeme vybrat ty nejvhodnější dveře pro váš dům, byt, garáž, kancelář... Poskytujeme montáž, prodej, servis na dveře, vrata - garážová, průmyslová, sekční, rolovací, rychloběžná. Dále nabízíme halové vestavky - mistrovny, velíny, šatny, ...

Pronájem - kontejnery Nákladní autodoprava Prodej - písek - drť Demolice Strojní zemní a výkopové práce

Obchodní centrum. Koupelnové studio: -obklady, dlažba -vodovodní baterie -vany a sprchové kouty -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -zakončovací lišta z plastu, hliníku mosazi -lepící a spárovací směsi -sanitární keramika -poradenství -návrhy koupelen. Stavebniny. Střešní systémy. Železářství Další adresy: Stavebniny, ...

Stavby v exteriérech i interiérech. Nabízíme rekonstrukce a stavby budov, pokládku zámkové dlažby, tvorbu fasády, malířské, bourací a sádrokartonářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, pokládka: - podlahové krytiny - koberce bytové - veletržní či podkladové koberce - kancelářské koberce - koberce s potiskem - koberce s dětskými motivy - PVC - čistící zóny - rohože a běhouny - zbytkové koberce za výhodné ceny - garnyže a záclony - umělé květiny - bytové doplňky, ...

Výroba, prodej betonových výrobků: -chodníkové dlaždice -plotové stříšky -obrubníky -žlabovky -obklady kámen

Montáž: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -izolační -sádrokartonářské

Sháníte kvalitní elektroinstalační materiál? Potřebujete radu od zkušených odborníků? Náš velkoobchod ELSAB je zde pro Vás! Nabízíme Vám široký sortiment elektroinstalačního materiálu, jako jsou kabely, jističe, chrániče, osvětlení, průmyslová svítidla, rozvaděče na omítku, pod omítku, žárovky, led osvětlení, zářivky, krabice instalační, krabice ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - parfumerie - kosmetika - čistící a úklidivá chemie - technická chemie pro dům - postřiky a hnojiva - bazénová chemie - autokosmetika - autolaky - barvy a laky - lepidla a tmely - kartáčovnické zboží.

Nabízí specializovaný prodej nátěrových hmot. -veškeré běžné barvy, laky a ředidla pro hobby a průmysl Univerzální akrylové venkovní barvy ETERFIX od fy BIOPOL, omítky a fas. barvy JUB, Rokospol, Ekolak.Interiérové barvy, stěrky, tmely, stav.lepidla, hydroizolace.Speciální NH pro průmysl.nátěry. Velkoobchodní zastoupení fy.ROKOSPOL ...

Prodej - elektroinstalační materiál - svítidla - topení

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - bytový textil: - matrace, záclony, povlečení, lůžkoviny - podlahové krytiny - koberce, lina - galanterie.

Montáž: - okna, dveře - žaluzie meziokenní, exteriérové, interiérové, vertikální - silikonové těsnění - okna a dveře - protihmyzové sitě.

Suroviny a technologie pro : -keramiku, technickou keramiku, porcelán, speciální keramiku -plasty -metalurgii -papírenské výrobky(baryt, křída, mastek, slída, vápenec) -stavební chemie a barvy: -titanová běloba -nátěry s bariérovými plnivy -omítkoviny a štěrky -samonivelační podlahy -náhrada azbestu -zlepšení tixotropních ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž: - svítidla - osvětlení - světelné zdroje - halogenové systémy - zářivkové systémy - pohledová svítidla - venkovní a další.

Prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -ložisko -příslušenství.

KH Stone s.r.o. - Prodej kamene, leštěných oblázků, valounů, kamenné dlažby a obkladů z kamene. Pokládáme jezírkové fólie a geotextilie. Kámen do jezírek. Prodej dlažby z pálené hlíny - terakota. Kamenné mozaiky z oblázků, vzory koberců na Vaší zahradě. Vápenec, křemenec.

Prodej stavebnin: - kompletní sortiment zdících prvků - rozvoz zakoupeného zboží vozidlem s hydraulickou rukou. Prodej hutního materiálu: - kompletní sortiment hutních profilů - dělení hutního materiálu na požadovanou délku.

Velkoobchod, maloobchod, eshop: - bojlery - audio, video (rádia, televize ...) - bílá technika (ledničky, pračky ...) - foto technika - drobné elektro - motorové pily, sekačky - svářečky - vysavače.

Výroba: - plastová okna (žaluzie, síťky, rolety) - dveře - zimní zahrady - stříšky - alu* střechy.

Maloobchod, prodej, instalace, montáž: - krby - krbová kamna - krbové vložky - krbové příslušenství - kouřovody - kotle.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.