Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky - garážová vrata - střešní okna

Produkty: - skleněná mozaika - kamenná mozaika - dřevěná mozaika - keramická mozaika - přírodní kameny všech druhů - onyxy.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -kotevní technika. -závitové tyče, šrouby...

Prodej a montáž - dveře PORTA a zárubně pro Středočeský a Liberecký kraj Rekonstrukce bytových jader

Prodej - tmely - lepidla Prodej - chemické přípravky pro autoopravárenství, autoprůmysl a profesní nářadí

Výroba, montáž, prodej: - interiérové dveře - zárubně - boční světlíky a nadsvětlíky.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Služby: - výrobu rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž hromosvodů - montáž a opravy elektrického zařízení do 22kV - revize elektrického zařízení - montáž systému protipožární ochrany - zámečnictví.

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Výroba parních kotlů, kromě kotlů pro ústřední topení

Dodávka, prodej - plastová a hliníková okna - dveře - zimní zahrady

Prodej: - obklady, dlažba - stavební chemie CERESIT, HENKEL - sanitární doplňky - nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - nátěrové hmoty Sigma Coatings.

Truhlářské práce Kompletní realizace - bytové a nebytové interiéry Výroba, montáž - atypické kuchyňské linky Montáž - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypický nábytek (vestavěné skříně, nábytek do ložnic, ...) Výroba - atypické vnitřní dveře Výroba - ...

RE1 servis oken. RE1 kvalitní a levné opravy oken. Renovace oken od firmy RE1.

Prodej: - střešní krytiny - střešní šindele - lehké krytiny - střešní okna.

Prodej, maloobchod: - střešní krytina.

Výroba, prodej: - speciální stavební směsi podlahy (vsypy pro průmyslové podlahy KARSIKON, spojovací můstky na beton, barevné nátěry betonu, samonivelační stěrky) fasády (disperzní strukturální omítky, fasádní barvy) - hydroizolace, protiradonové izolace - lepidla na koberce, obklady, PVC. Prodej: - soklové dekorativní mazaiky - ...

Prodej: -ohřívačů vody -bojlerů. Solární ohřev vody, solární energie, průtokový ohřev, solární panely.

Stavebniny. Prodej: - obklady, dlažby - střešní okna VELUX - koupelnové doplňky

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

Truhlářství, výroba. - nábytek - kuchyně - skříně - židle - stoly - dveře, okna - schody - vrata

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - vybavení kanceláří, restaurací, obchodů

Dodávka: -suroviny pro výrobu suchých maltovin a nátěrových hmot Tylose, Mowilith Pulver, Hostapur, Tylovis, Genapol.