Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: -instalatérské potřeby -kotle -krby, krbová kamna -otopná tělesa -ohřívače vody -čerpadla a vodárny -tlakové expanzní nádoby, bojlery -potrubí a fitinky -izolace potrubí -armatury -odpadní a odvodňovací systémy -vodovodní baterie -vany a sprchové kouty -sanitární keramika -předstěnové systémy -koupelnový ...

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Práce: - elektromontážní.

Truhlářství, výroba: - skříně (i vestavěné)polička - kuchyně včetně spotřebičů - obývací a předsíňové stěny - regály a pulty - psací stoly, police, kancelářský nábytek - domácí pracovny - koupelnový nábytek - formátování plošného materiálu pro drobné stolaře - dřevěná euro okna

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -obráběcí nástroje.

Servis: - plynové kotle, - plynové kotle kondenzační, - kotle Vaillant.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - podlahy - kuchyně - schodiště - skříně - dveře.

Práce: - klempířské práce, - pokrývačské práce, - dodávky včetně osazení střešních oken VELUX, - opravy komínů v nadstřešních částech, - výroba a montáž všech klempířských prvků ( okapy, žlaby, střešní výlezy, klempířské prvky), - pokládka všech druhů šindelových střech.

Navazujeme na dlouhodobé působení a zkušenosti především z leteckého a automobilového průmyslu. Díky čemuž jsme spolehlivým partnerem a dodavatelem různých druhů materiálů a služeb určených pro využití v moderních průmyslových technologiích. Naše produkty: - lepící pásky - náhradní díly automobilů - antistatické produkty - stavební ...

Stavebniny. Maloobchod, prodej, eshop: -stavebniny. -stavební materiál. -zdící materiály. -instalatérské potřeby. Půjčovna, zapůjčení: -nářadí: -bourací kladivo. -míchačka. -řezačka obkladů. -vibrační pěch.

Velkoobchod, maloobchod: -vodoinstalační materiál. - čerpadla

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.

Truhlářství. Zakázková výroba: -dveře -okna, eurookna -bytový, zahradní nábytek. Renovace, pokládka: -kuchyňské linky, -plovouci podlahy.

Výroba, prodej: - náhradní díly na vozy Škoda Výroba, montáž: - plastová okna, obklady, příčky - zimní zahrady

Elektromontáže: -průmyslové a domovní -přípojky NN** -veřejné osvětlení. Revize: -elektro. Prodej: -elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Prodej: - stavební materiál, - obklady, dlažby, - hutní materiál, - nářadí. Provozovna "Východní průmyslová zóna".

Výroba, prodej: -vodou ředitelné barvy ETERNAL. -nátěrové hmoty. -fasádní barvy. -tmely, lepidla.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiály.

Práce: - topenářské. Maloobchod, prodej, montáž: - topenářské potřeby - topenářská technika.

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.

Maloobchod, prodej: - dřevěné obkladové palubky.