Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, pokládka: - dlažba.

Návrh, výroba, prodej, montáž: - stropní betonové panely - betonové schodiště - betonové balkóny - betonové jímky a nádrže.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba dveří, vrat, oken, schodišť, zábradlí, kuchyní a zakázkového nábytku. Penzion Červeňáček Adresa: Polnička 95 591 02 Mobil: +420 775 332 759 Mobil: +420 775 120 777 Email: afialov@seznam.cz WWW: http://www.penzion-cervenacek.cz

Prodej a montáž oken, dveří a stínící techniky. - plastová okna, dveře

Kouplenové studio. Prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika. Návrhy koupelen.

Prodej: -drogerie. -barvy, laky.

Dodávka, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - interiérové dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře - schodišťě. Obklady stěn a stropů.

SIGMA-Trejbal, výhradní zástupce. Opravy čerpadel: - domácí vodárny - závlahy zahradních skleníků - průmyslové provozy-kotelny, AT-stanice, CCS -stanice a jiné. Prodej: - vodárny - čerpadla - náhradní díly - příslušenství - elektromotory - měřiče tepla a vodoměry(SPANNER POLLUX-PREMEX) - měřící a regulační technika(AFRISO).

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Prodej: Topné infrapanely. - dřevěný rám-stropní - dřevěný rám-nástěnný - kovový rám-stropní - kovový rám- nástěnný.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek interiérový-obývací, dětský, chodbový, domácí kancelář -kuchyně na míru -nábytek pro bary, salony, penziony, recepce, kanceláře, vč.kuchyňky ve skříni, rekreační zařízení, obchody, školy -nábytek zahradní a terasový -bytové doplňky -schodiště a obklady schodiště včetně ...

Velkoobchod s přírodním kamenem: Prodáváme: - deskovinu - kompletní pomníky urnové - jedno - a dvojhroby - dlažby - obklady a zahradní architekturu.

Autorizovaný distributor zařízení firmy GESTRA. Projekční a inženýrské služby. Konstrukční práce. Dodávky a montáže: - kotelny parní, horkovodní, teplovodní - potrubní rozvody vodní, horkovodní, parní, teplovodní - výměníkové stanice - parní turbogenerátory - parní stroje - elektrokotle - hořáky na vyjetý olej - kotle na ...

Výroba a montáž: -plastové okno -střešní plastové okno -vnější a vnitřní parapet -vertikální a horizontální žaluzie -síť proti hmyzu -předokenní roleta plastová -předokenní roleta hliníková -garážová vrata -vjezdová brána -centrální vysavač.

Zakázkové truhlářství: -kuchyně -dveře -schody -okna -nábytek. Prodej: -podlahové krytiny (400 druhů koberců) -konzole -svítidla -lišty -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -drátěný program -zdravotní matrace -shrnovací dveře.

Velkoobchod: - dřevo, - stavební materiál.

Montáž: - voda - topení - plyn. Rozvody vnitřní a vnější kanalizace Montáž a servis kotlů Atmos, Benekov a Rojek.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.

Výroba plastových výrobků pro stavebnictví.

Skladové prostory. Pronájem průmyslových ploch. Obchod a prodej: -sanita -sociální zařízení -vany -umyvadla -bojlery -baterie -WC.