Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Velkoobchod, maloobchod. SPOJOVACÍ MATERIÁL: Vruty: -univerzální do dřeva a plastu s křížovou, čtvercovou a TORX drážkou a se zapuštěnou, půlkulatou a čočkovou hlavou. .

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Výroba a obchod s technologickým zařízením na výrobu betonových elementů. Rekonstrukce a opravy vodovodního potrubí. Šalovací systémy: - systém X-flex - magnety - profily a bočnice - příčníky z umělé hmoty s otvory pro výstuž. Formovací technika: - betonovací koš - rozprostírače betonu.

Prodej suchých betonových směsí, štukové omítky, cementu.

Dodávky střešních systémů na klíč: - betonové krytiny Bramac - pálené krytiny Tondach - asfaltové krytiny Vedag, Iko - tepelné izolace Orsil, Rockwool - střešní okna Velux - střešní latě 6x4 - garážová vrata - střešní odvětrávače do šindelových krytin - klempířské výrobky Cu, TiZn, FeZn - ploché střechy.

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Dřevařské výrobky. ŘEZIVO: - prkna - fošny - hranolky - hranoly - latě. PALUBKY: - obkladové - podlahové. Ostatní: - plotová prkna - impregnace - spojovací materiál.

Společnost Hydro BG CZ s.r.o. , která vznikla v roce 2002 je dceřinou společností rakouské společnosti Graspointner GmbH, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem jak betonových odvodňovacích žlabů BG Systém, tak i kabelových žlabů už déle jak 30 let.

Výroba, prodej: - plovoucí podlahy - laminátové - dřevěné - korkové. Prodej příslušenství. Společnost renovuje kuchyňský nábytek.

Prodej - komponenty pro fotovoltaické elektrárny

Prodej - stavební chemie MAPEI, METRUM, LB CERAMIC SYSTEM, SCHÖNOX na keramiku, na parkety, pro opravy zdiva

Prodej - koberce - PVC Pokládka - koberce - PVC Prodej - plovoucí podlahy ze dřeva, laminátu i korku - - podlahářstvípokládka - plovoucí podlahy ze dřeva, laminátu i korku

Montáž a demontáž - bojlery Montáž a demontáž - čerpadla - vodárny

Bazar - kalící, keramické a laboratorní pece Prodej a opravy - keramické pece Prodej - kalící pece Opravy - kalící pece Prodej a opravy - laboratorní pece a přístroje

Truhlářské práce na zakázku Zakázková výroba - nábytek postele, skříně, dětské pokoje Zakázková výroba - zahradní nábytek Zakázková výroba - podlahy - obklady Zakázková výroba - okna - dveře Zakázková výroba - schody

Stavba - vnitřní a venkovní krby Štukaterská a zednická činnost

Prodej - barvy - laky Prodej - nebezpečné chemikálie

Elektrikářské práce Plynařské práce Montáž - solární panely Dodávka, montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka, montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Montáž - plynofikace na klíčplynoinstalační prácerevize - plynová zařízení Topenářské práce Prodej - kotle a příslušenství Servis - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce

Prodej - kamna, krby Výroba - kamna, krby

Prodej - elektrocentrály Prodej - topidla MASTER Prodej, servis - stroje NTC - stavební míchačky Půjčovna - stavební mechanizace - bourací a vrtací technika Prodej, servis - diamantové kotouče CEDIMA Prodej, servis - nářadí MAKITA, DOLMAR Půjčovna - hutnící nářadí Prodej - odvlhčovače ...

Topenářské práce Plynové zařízení - opravy - revize Montáž - plynové zařízení Vodoinstalační práce