Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
montáž elektroinstalací do 1 kV výroba rozvaděčů

Výhradní zástupce POLYREY v ČR. Velkoobchodní prodej pro truhláře a zpracovatelské firmy: HPL - lamináty....

Vše pro koupelny: -obklady a dlažba: -zahraniční -speciální dlažby do luxusních bytů -sanitární keramika -vany a sprchové kouty -masážní vany a boxy.

Česká firma Magicrete s.r.o. se zabývá výrobou umělého kamene a betonových produktů z kvalitních materiálů. Zaměřuje se na obkladový design interiérů a exteriérů domů.

Nyní již STAVMAT STAVEBNINY a.s. Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty ...

Prodej: - polypropylenová vlákna do betonu - betonové stavební prvky - separační posyp pro tvorbu barevných efektů a tónování povrchu - barevný vsyp na bázi cementu s aditivy pro barvení, tvrzení a následné texturování povrchu - nářadí

Prodej - řeziva Tesařství Truhlářství Výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně.

Distribuce: -strukturované kabeláže, rozvaděče, úložné systémy

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - okna - dveře

Výroba, prodej: -střešní krytina -klempířské výrobky -trapézové plechy -stěnové kazety -stěnové panely -sendvičové panely

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Velkoobchod topeni, ohřev: -plynové kotle -elektrokotle -kotle na tuhá paliva.

Velkoobchod vytápěcí techniky: - prodej - servis - poradenství - montáž.

Servis a seřízení dřevěných i plastových oken. Prodej rámů a žaluzií.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Zkoušení, čištění, inertizace, výstavba, rekonstrukce: - potrubních systémů - vysokotlakého potrubí - plynovodů - ropovodů - potrubních rozvodů chemických látek. Posuzování životnosti potrubních systémů.

Truhlářství, výroba: - dveře - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - pergoly Tesařské práce.

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Vyrábíme a dodáváme průmyslové armatury a příslušenství. Vlastní výroba - kulové kohouty, šoupátka, uzavírací a zpětné klapky, filtry, ventily, speciální armatury. Zajišťujeme servis a repasi armatur, tlakové a životnostní zkoušky.