Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Provozování žulových lomů, kamenolom. Hrubá kamenická výroba: -žula šedomodrá -dlažební kostky -rigolový kámen -bloky -kamenné výrobky pro zahradní architekturu -ostatní lomařské výrobky -masivní kamenické výrobky. Lomy:Vševily, Kovárovice, Chlum u Blatné.

Zakázková výroba: -eurookna a dveře -podstatné zimní slevy -stavební truhlářství.

Prodej a montáž: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy lepené i zaklapávací -kolekce ALLOC-FIBOLOC. Výběr: -přímé i vysokotlaké lamináty -obvodové lišty dřevěné, plastové -modifikace s folií -přechodové lišty kovové, laminátové. Prodej příslušenství: -folie -podložky pod plovoucí podlahy -lepidla -tmely -čistící ...

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Prodej a služby: -kompletní sortiment stavebních materiálů -doprava a vykládka materiálů vlastními automobily s hydraulickou rukou -izolace, zárubně, maltové směsi, lepidla, barvy a laky.

Kamenictví. Výroba: -dlažby, obklady ze žuly a mramoru broušené, leštěné, tryskané -schody -parapety -kuchyňské a koupelnové desky -pomníkové díly -atypické prvky -architektonické prvky kašny, sloupy, koule -kostky, lomový kámen, haklíky.

Prodej, montáž: -dýhované dveře a zárubně SAPELI -domovní dveře, eurookna PFEIFER.

Alloc - vysoce kvalitní laminátové podlahy.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Nabízíme široký výběr odstínů a palet pro dřevěné plovoucí podlahy s udržením co nejnižší ceny. Plovoucí podlahy a další dřevěné nebo přírodní prvky mají také pozitivní vliv na psychickou stránku člověka.

Prodej: -obklady, dlažby -lepidla -zámková a teracová dlažby -dlaždice z vymývaného betonu -nářadí pro obkladače. Doprava po okolí zdarma.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a záruční opravy na zakoupené zboží: -specielní prodej SIGMA -materiál topenářský, instalatérský -bojlery TATRAMAT, DRAŽICE -veškeré sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodovodní baterie - super cena -čerpadla a veškeré náhradní díly SIGMA LUTÍN, KUNZ HRANICE, WILO, GRUNDFOS ...

Prodej: -dřevařský sortiment pro truhláře a kutily lamino, dřevotříska, MDF* desky, překližka, laťovka, sololit, nábytkové hrany, vruty, lišty, palubky ze SRN*, lepidlo RAKOLL, nábytkové kování -kování BLUM.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Výroba a prodej: -montáž oken -žaluzií, dveří a garážových vrat.

Prodej vše pro střechu: -střešní krytiny -izolace -okna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy ALLOC, BERRY, TARKETT, PERGO, KAHRS, MAGNUM, IPOCORK - dřevěné podlahy -korky -PVC*, lina FATRA, FORBO NOVILON, TARKETT, GERFLOR -linoleum, koberce, stěrky THOMSIT -stavební chemie -čistící přípravky -lepidla, laky, tmely, lišty -sportovní podlahy, ...

Prodej - podlahy EGGER Prodej - interiérové a celoskleněné dveře PORTA DOORS, SOLODOOR Prodej - schody TOP STEP

Prodej, montáž - zahradní program - domky - altány - pergoly - terasy Prodej, montáž - sauny Prodej - podlahy Prodej, montáž - dveře - zárubně Prodej, montáž - schodiště Montáž - podlahy

Realizace na klíč a opravy - střechy Dodávka - střešní krytina Montáže - střešní okna

Prodej - plynové spotřebiče Servis - plynové spotřebiče Instalace - plynové spotřebičeservis, revize a instalace - propan-butan Prodej - plynové spotřebiče Servis - plynové spotřebiče

Dřevovýroba - pila - palubky - pořezové dříví - plaňky Výroba - houpačky Výroba - podlahy

Prodej - šperky s přírodními kameny - bižuterie E - shop - kamenné obklady - bižuterie - šperky s přírodními kameny - dekorativní a esoterické kameny Prodej - kamenné obklady Prodej - dekorativní a esoterické kameny