Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej: - barvy - laky - drogerie.

Naše služby: - prodej stavebnin - stavební činnost - projekční činnost.

Výroba: - optické kabely - místní sdělovací kabely - spínací kabely - ovládací kabely - vnitřní sdělovací kabely.

Výroba, prodej: -dlažby -průmyslové dlažby -ekologické systémy -prvky zahradní architektury -obrubníky a žlaby.

Prosvětlovací systémy: - pásové, obloukové, sedlové a ploché světlíky - boční stěny, markýzy - zastřešení proluk a tržnic - autobusové zastávky, kryty bazénů.

Prodej a montáž: - všechny druhy podlahových krytin v nejvyšší možné úrovni kvality.

Firma se zabývá: -dodávky a montáže střešních systémů -opravy a rekonstrukce střech, zaměření, zhodnocení stavu, návrh technického řešení -veškeré hydroizolační práce -dodávky a montáže klempířských konstrukcí -střešní světlíky, prosvětlovací systémy -dodávky a montáže hromosvodů -dodávky a montáže tesařských konstrukcí -tepelné ...

Výroba: - lepené nábytkové desky z masivního dřeva - smrk - borovice - spárovky - sesazenky - sušené dřevo. Prodej truhlářského řeziva. Spárovka, schodnice.

Výroba: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí.

Montáž, dodávka: - topné systémy - měřicí technika - inženýrské sítě - mobilní kotelny.

Prodej: - dlažba - obklady - umělý a přírodní kámen.

Topenářské práce. E-shop - koupelnové zařízení vany, sanitární keramika Prodej - obklady - dlažby Rekonstrukce - koupelnyzednické práce

Provádíme: - expresní přeprava zásilek - přeprava osob: - správa a údržba nemovitostí - velkoobchod, maloobchod elektro.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení. Výroba: - rozvaděče NN.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál.

Prodej: - vodoinstalatérské a topenářké potřeby - sanitární keramika.

Výroba, prodej, montáž: - okna - dveře.

Prodej: - stavební materiály.