Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej: - zátěžové a kusové koberce, PVC*, plouvoucí podlahy. Služby: - tapetování, malířské a natěračské práce - pokládání podlahových krytin, obšívání.

Výroba, prodej, oprava, servis: - kotle

Činnost: - stavební práce - montáž oken, dveří (plast, hliník, dřevo) - zámečnické práce - truhlářské práce - klempířské práce.

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře, rolety, žaluzie - okenní systémy Gealan - šestikomorové, sedmikomorové profily - stavební kování ROTO.

Velkoobchod: -barvy, laky SAYERLACK -mořidla na dřevo.

Velkoobchod: - průmyslové těsnění - spojovací materiál.

Prodej: - koupelnový nábytek - koupelnové skříňky - vany, rohové, masážní, obdélníkové... - sprchové kouty - sprchové boxy a panely - vodovodní baterie, umyvadlové, sprchové, bidetové - koupelnové doplňky - umyvadla - WC, klozety, bidety - akční koupelnové sety - obklady a dlažby - LED osvětlení - hydromasážní systémy - ...

Topenářské a instalaterské práce Prodej instalaterských potřeb

Výroboa a kompletace nerezových potrubních systémů.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Elektrotechnický velkoobchod nabízející široký sortiment elektroinstalačního materiálu jako jsou LED žárovky, kabely, rozvaděče, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky a další elektromateriál.

Práce: -zateplování fasád -rekonstrukce lodžií -výměna zábradlí -vyzdívání -výměna oken za okna plastová včetně zapravení -výměna dveří

Činnost: - výroba, montáž ocelových konstrukcí - montáže potrubních systémů - údržba strojních zařízení v teplárenství, energetice - svářečské práce - demontážní, demoliční práce

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce rodinných domů Dodávka, montáž: - eurookna

Dodávka, montáž - hliníková a plastová okna a dveře.

Výroba: - umělý kámen - dílce z betonu - obklady, plotové stříšky a hlavice, zahradní tvarovky

Velkoobchod: - těsnění - hadice a příslušenství - plasty - technická pryž - pryžové profily - gufera, manžety a O-kroužky - klínové řemeny - izolační materiály - lepidla a tmely - brusiva - brzdové pásy a obložení.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -koupelnový nábytek -dveře -PVC/vinyl podlahy -osvětlení

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - dřevěné podlahy.

Maloobchod, prodej, e-shop: -koupelnový nábytek -koupelnové vybavení -sanitární keramika -vodovodní baterie

Prodej, montáž: -střešní krytiny -okapové systémy

Kamenická výroba: - vše z přírodního i umělého kamene, hrobky na klíč. Prodej - pomníky - kuchyňské desky - podlahy z kamene. Prodejna:Pod Koňským vrchem 1432, Most.

Prodej, montáž - plastová a hliníková okna. Stavební práce - hydroizolace plochých střech - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových prostor - zednické práce - elektroinstalační práce - vodo topo. Autodoprava nákladní kontejnerová. Likvidace odpadů.