Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Společnost Schody Vlastimil Mandát se sídlem v Jemnici vyrábí na míru dřevěná schodiště, madla a dřevěné lišty z masivu a dřevin té nejvyšší kvality. Dřevěná schodiště, madla a lišty vyrábíme a dodáváme pro oblast Vysočiny, Třebíče, Telče, Dačic a Znojma. Při výrobě dřevěných schodišť a madel na míru poskytujeme komplexní služby, jako je: - ...

Služby, instalace, montáž: -vodoinstalace, veřejné vodovody -topenářství -plynoinstalace -potrubí (plast, pozink, měď*, gererit, wavin) -podlahové topení. Maloobchod, prodej: -instalační materiál -ohřívače, kotle na plyn i dřevo.

Internetový obchod s pomůckami pro stavbu a dílnu. Prodáváme nářadí, vodováhy, latě, míchadla, stěrky, lepidla a tmely, kladiva, sekery, šroubováky, pily, brusky a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky. Míchání barev. Práce: -malířské -natěračské střechy, fasády -probarvené omítky, podlahy, ocelové konstrukce -nástřik tekuté tapety, fasády -tónování.

Společnost OTHERM Třebíč s.r.o. vyrábí české okna a dveře.

Výroba, prodej: Dodávka bazénů a staveb na klíč: -bazénové zastřešení -vířivé vany a vířivky -bazény-plastové, laminátové, s keramickým obložením, fóliové zastřešení, příslušenství -zahradní jezírka, jezírko -zastřešení bazénů na kolejnici -pískové filtrační stanice, filtry -zařízení k úpravě vody whirlpooly, sauna, sauny -výroba z plastu ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -350 druhů koberců šíře 2, 3, 4, 5 metrů -100 druhů PVC šíře 1, 5; 2; 3; 4 metrů -běhouny šíře 0, 65 0, 95 1, 33 metrů -sportovní povrchy, syntetická tráva -čistící zóny, rohože -kusové koberce, obdelník, kruh, ovál -garnýže, rolety, doplňky -koupelnové předložky a rohože -ukončovací lišty, ...

PRODEJNY KOUPELEN PLNÉ INSPIRACE! Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: -koupelny -dlažby vnitřní, venkovní -RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko -obklady vnitřní, venkovní fasádní -RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie -sanitární keramika -vany -smaltované ESMALTAL, -akrylátové i masážní ...

PBS POWER EQUIPMENT, s.r.o., se sídlem v Třebíči, je dynamická společnost, která se specializuje na výrobu a dodávku produktů pro energetické a teplárenské celky. S dlouholetými zkušenostmi a moderní technikou je společnost známá jako kvalitní výrobce hořáků a kotlů. Historie společnosti sahá až do konce 19. století, kdy byla součástí První ...

Oprava a ověřování: -vodoměry. Velkoobchod: -vodoměry -měřiče tepla -izolace potrubní -čerpadla oběhová WILLO. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -odečty vodoměrů -náklady-rozúčtování.

Jiří Musil se zaměřuje na prodej elektromateriálu, elektroniky, drobných i velkých domácích spotřebičů.

Společnost ZMS s.r.o. je česká rodinná firma specializující se na zámečnictví a kovovýrobu, provádí řezání vodním paprskem, svařování, ohýbání na ohraňovacím lisu a výrobu potrubních dílců. Vlastní provozní objekt firmy má rozlohu 950 m2 a zahrnuje hrubou i lehkou výrobu a kancelářské prostory. Firma ZMS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou ...

Společnost BL Růžička s.r.o. prodává na svém eshopu a na prodejně v Třebíči barvy, laky a další nátěrové hmoty na fasádu, dřevo, kov a další materiály.

Ing. Pavel Ježek se zaměřuje na oblasti hořáků a topných systémů.

Jan Leitkep se zaměřuje na výrobu nábytku, schodišť a dveří.

Jan Sochna se zaměřuje na zednické, sádrokartonářské a izolatérské práce, montáž oken a půjčování lešení.

Jiří Veselý, Dis. se specializuje na výrobu opravných objímek a překlenovacích pásů pro různé typy potrubí.

Kovo Budišov, s.r.o. se specializuje na kovoobrábění a má široký sortiment produktů pro průmyslové použití. Na e-shopu jsou potahováky tyčí, štípací kužely, hřídele okružních pil a další nástroje.

Luboš Krátký se zaměřuje na montáž plynových a kondenzačních kotlů.

Martin Rybníček se zaměřuje na prodej stavebního materiálu.

Prodej malířské, natěračské barvy a potřeby. Míchání na počkání (interiérové a fasádní barvy, dekorativní mozaikové omítkoviny, dále autolaky, syntetické a polyuretanové barvy podle vzorníků RAL, NCS)

Pavel Juráň se zaměřuje na montáž a demontáž plastových oken a na zednické práce.

Radek Hromada se zaměřuje na prodej, montáž a servis různých druhů kotlů.