Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Činnost: -zprostředkovatelská ve stavebnictví. Výroba: -cementové mateiály. Správa a údržba: nemovitosti. Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti.

Přerušení provozování živnosti 01.03.2020. Práce: -VODOinstalační, rozvody vody -TOPO, topenářství, topenářské, rozvody topení. Rekonstrukce: -koupelny. Prodej, montáže, instalace, servis: -vodárny -bojlery -radiátory -vodovodní baterie -sanitární keramika -kanalizační potrubí -obklady -plynové kotle, kotle na ...

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2013. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské Realizace, kompletní dodávka, provádění: -střech pro novostavby i rekonstrukce včetně půdních vestaveb, rodinné domky i různé objektyvčetně prací velkého rozsahu. . Dodávka, montáž: -krytiny - tašky, eternit, plechové krytiny -střešní ...

Prodej, pokládka, poradenství, dodávka, montáž, instalace: -plovoucí podlahy: -laminátové, dřevěnné, korkové, zátěžové koberce -čistící zóny -PVC -korek: -podlahový, obkladový -korkové linoleum -renovace schodů.

Výroba: -dveře: -vnitřní, vnější -okna: - euro - památková - protipožární - špaletová. -altány, ploty, pergoly, zimní zahrady.

Zabýváme se prodejem spojovacího materiálu, kotevní upevňovací techniky, materiálů a příslušenství především se zaměřením na použití při výstavbě a rekonstrukci střech a tesařských pracech.

Montáž, instalace, prodej: -plovoucí podlahy -masivní podlahy -koberce, PVC* -dveře, zárubně.

Nabídka vodoinstalatérských a topenářských prací. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Prodejna instalačního materiálu, kotlů, radiátorů a sanitárního zařízení

Maloobchod, prodej: - barvy, laky Služby: - míchání autolaků - míchání barev.

Montáže, oprava, opravy, opravna, servis, revize: -veškerá plynová zařízení -ústředního vytápění a topení -kotelny, kotelen -plynové kotle, plynových kotlů. Řemeslo, instalace, montáže, práce: - vodo - topo - plyn: -vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, vody, vodoinstalace -topenářské, topenářství, topení, ...

Činnost: - montáž keramických dlažeb a obkladů

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál, železářství - vodo-topo.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej: - lepidla pro truhláře, dřevařský průmysl, stavebnictví - tmely - nátěrové hmoty - tónování barev na počkání - malířské potřeby.

Prodej, pokládka: -PVC, linoleum, marmoleum -parkety -plovoucí podlahy -koberce -stropní podhledy aj. Práce: -vyrovnávání podlah -renovace, broušení, lakování parket.

Prodej: -stavebniny hakor.cz prodávají stavebniny a stavební materiál pro zateplení, jako jsou polystyren a izolační vata, fasádní omítky a ostatní stavební materiál pro zateplení rodinných domů a budov.

Betonárna. Výroba, dodávka: -betonové směsi.

Dodávka, prodej: -střešní materiály: -GUTTA, KM BETA, TONDACH, BRAMAC, VELUX CEMBRIT -živičné krytiny. Práce: -komplexní střešní práce -montáže střech.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Prodej: - práškové barvy Výroba: - tříkolky

Prodej: -podlahového sortimentu Práce: -renovace dřevěných podlah, instalace korkových podlah, montáž masivních dřevěných podlah, pokládka lepených i plovoucích podlah, parket, PVC a koberců.

Prodej, montáž: -vodo, topo, plyn. Práce: -plynofikace: -rodinné domky -průmyslové kotelny. Zpracování: -projektová dokumentace, revizní zprávy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.