Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby, vybavení koupelen, koupelnový nábytek. Výroba: -potravinářská: -zeleninové, ovocné šťávy.

Slovaktual OZ. Prodej, montáž a realizace: Plastová okna a hliníkové dveře. Nabízíme: -parapety -žaluzie -sítě -garážová vrata -střešní okna. Provádíme: -zednické zapravení -ekologické likvidace odpadu.

M+K OKNA; Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -hliníkové dveře, okna -eurookna -doplňky: -parapety -celostínící žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy.

Montáž, smontování, převoz, dovoz: -obložkových zárubní, dveří a nábytku -nábytku z krabic. Výroba: -dveří.

Práce, montáže, oprava, projekce, revize: -domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské, instalace vody: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -TOPO, topenářské, instalace topení -PLYNařské, instalace plynu. Maloobchod, prodej: -instalační materiál VODO, TOPO.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, popř.realizací kompletních interiérů – převážně kuchyňských linek, vestavných skříní, obývacích a dětských pokojů, pracoven a kanceláří apod. Dále dodáváme interiérové dveře, vchodové dveře a síta proti hmyzu. Vše vč. montáže.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Prodej - elektroinstalační materiál

Prodej: - smrková kulatina - řezivo: - jehličnaté - listnaté. Výkup: - kmeny ořechové. Zajištění: - poplatkový odstřel zvěře.

Prodej,dodávka,distribuce,velkoobchod, pokládka,sklad: -eurohranol smrk, meranti, borovice, dub, gerutu, modřín -PUR desky, překližky k PUR deskám -prodej dřevěné podlahy FIMLUX -exotické terasové desky (decking) -massaranduba, IPE, cumaru, akát -fasádní obklad (akát) -mozaikové podlahy (merbau mozaika, dub) -řezivo ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Tónování - barvymíchání - venkovní a vnitřní barvy na počkání - glazury Prodej - barvy - laky Prodej - drogistické zboží - kosmetika - parfumerie

Práce: -stavebně truhlářské, truhlářství. Výroba: -okna, dveře, vrata, obložení ap.

Kompletní truhlářská a stolařská výroba: -okna,thermo eurookna,dveře,obložkové zárubně,schodiště /schody/,zábradlí -kuchyňské linky -bytový nábytek,zahradní nábytek -grafické zpracování interieru.

Prodej - spotřební baterie Prodej - ostrovní solární baterie

Montáž - plynová zařízení Servis, opravy, revize a zkoušky - plynová zařízení

Maloobchod a velkoobchod - topenářský materiál Maloobchod a velkoobchod - vodotopoželezářství Maloobchod a velkoobchod - vodoinstalační materiál

Stavebniny. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiály Porfix. Zateplování termoizolačním materiálem Tek-Therm.

Internetový obchod - dlažby, mozaiky do interiéru i exteriéru Prodej - dlažby, mozaiky do interiéru i exteriéru

Projektování,projekce,výstavba: -fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej a dodávka: -solární komponenty.

Výroba, vývoj, prodej: - obaly /obalů/ na míru - střední až velké série na zakázku - vývoj a výroba dle dodaného vzoru nebo návrhy možných alternativ zabalení zboží - obaly zejména pro potravinářský průmysl, po dohodě i obaly pro technický a spotřební průmysl - obalový materiál: - OPS - PVC - PET - pokovené ...

Zateplování - izolace Dodávka - plovoucí podlahy Výměna - okna Sádrokartonové konstrukce Pokládka - plovoucí podlahy Půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zednické práce Rekonstrukce - koupelny

Výroba,maloobchod,prodej : -díly a modely letadel pro stavebnice: -použité materiály: -extrudovaný polystyren a laminát.

Dodávka - přírodní ohebný pískovec pro interiér i exteriér Výroba - krby Výroba - kuchyňské desky Výroba - bytové dekorační předměty z přírodního ohebného pískovce