Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Maloobchod, prodej: - stavebniny, veškerý stavební materiál: - atypické obklady pro exteriér i interiér VASPO STONE - obkladové materiály STONE PANEL - dveře a okna STOLBUD CZ - zdící materiál - omítky - střešní okna - stavební izolace - komíny - sádrokartonové systémy - nářadí pro řemeslníky - ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Prodej: - urnové desky a pomníky ze sklosilikátu - sklosilikátové obkladové desky - dekorativní stoly a stolové desky - dělící stěny, obkladové desky a fasády.

Podlahové studio Kunovice Pavel Bradáč - EFEKT provádí více než 25 let podlahářské práce v lokalitě Zlínský kraj, Hodonín. Specializujeme se na polep schodů vinylem a pokládku podlahových krytin, koberců, PVC, vinylu. Při plánované rekonstrukci podlah provedeme zaměření a připravíme Vám bezplatně cenovou nabídku na opravu, i z více druhů ...

Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Velkoobchod, prodej: -nástroje, ruční nářadí -elektrické nářadí -čistící prostředky -technické spreje INTERNOVA -lepidla -tmely -autokosmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogerie, chemie.

Výhradní zastoupení: -CRONITEX. Velkoobchod, prodej: -svařovací materiály pro údržbu, opravy, renovace, -příslušenství pro svařování, pájení -přídavné materiály.

Montáže, opravy, revize: - plynové kotle, kondenzační kotle, elektrokotle - tepelná čerpadla. Měření emisí.

Výroba, dřevovýroba, stolař, truhlář: -nábytek - masiv, dýha, lamino: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny, dětské pokoje, skříně -stavebně truhlářská výroba: -okna, dveře, vrata.

Služby: - provoz tepelných zdrojů - montáž tepelných zařízení - montáž a servis solárních ohřevů TUV a vytápění - záruční a pozáruční servis a opravy - revitalizace vytápění obytných domů - návrhy vytápění a automatických provozů kotelen - rozúčtování topných nákladů.

Stavebniny. Velkoobchod, prodej: - stavební materiáy - barvy a laky - nářadí - voda-topení-plyn - zahrada - palivové dřevo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodovodní baterie -hydroterapeutické vany -sanitární keramika -vybyvení koupelen -Španělské koupelny -značková stavební keramika -obklady, dlažby -mrazuvzdorná keramika CKLINKER -keramické listely. Dovozce do ČR: -GRESPANIA, ROCERSA, DUNE, NATUCER, NOVACASA -retro obklady a ...

Technologie nerezavějící oceli. Výroba, velkoobchod, prodej: -regulační a spojovací armatury z nerezových ocelí: -pro dopravu tekutin v potravinářském, chemickém a farmaceutickém průmyslu.

Barvy - laky. Prodej maloobchod -barev, barvy. -malířské nářadí a pomůcky. Míchárna barev. Míchání, tónování: -barev, barvy. Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, natírání -omítky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -průmyslové armatury -pneupohony -elektropohony -kulové kohouty -klapky, šoupátka, ventily. Výroba, kovovýroba: -zámky, kování -pojezdová kola, kolečka.

Výroba, dodávka, montáž, instalace: - generální dodávky staveb pozemního a průmyslového charakteru - výroba, dodávka a montáž hliníkových oken, dveří a fasád - hliníkové protipožární systémy oken a dveři - ocelové konstrukce a zámečnické stavební práce - atypické zámečnické práce, nerez a high tech system - opláštění budov (Dekmetal, ...

Společnost Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Zajistíme montáž, servis a revize automatických kotlů na biomasu - na dřevní štěpku, pelety. Poskytujeme konzultace v oblasti komplexního řešení úspor nákladů na vytápění budov. Pro vytápění budov jsou vhodné moderní, úsporné a ekologické ...

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Prodejna - stavebniny. Prodej: - stavební materiály pro stavby, rekonstrukce budov a interiérů: - betonové výrobky - zdící materiály - stavební izolace - suchá stavba - desky OSB, cetris, fermacell, thermatextové, sádrokartonové, sádrovláknité - komínové systémy - betonářská ocel - obklady, dlažby - okna, ...

Revizní technik s oprávněním E2A revize elektrických zařízení do AC 1000 V a DC 1500 V, hromosvodů, strojů, přístrojů a rozváděčů v objektech třídy A - zařízení v objektech bez nebezpečí výbuchu..

Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí střešní i fasádní plechové krytiny, trapézové plechy i klempířské prvky - závětrné lišty, lemování, okapy, okapové plechy a hřebenáče. Jak standardní tak atypické do délky 6m. Tyto klempířské prvky jsou vyráběny na NC ohýbacím stroji. Dále nabízíme zákazníkům dělení rovinných plechů. Patříme mezi významné ...

Výroba, prodej, montáž: - interiérové dveře, - obložkové zárubně. Podniková prodejna - Uherské Hradiště 686 01, Velehradská třída 218 tel.: 731580554. e-mail: hanackova@topdoors.cz - Praha-Vysočany 190 00, Poděbradská 777/9c tel.: 739466995 e-mail: praha@topdoors.cz - Ostrava-Hrabová 720 00, Cementová 183 ...

Podniková prodejna. - interiérové dveře, - obložkové zárubně.