Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stavebniny: - stavební materiál - izolační materiály - barvy, lepidla, tmely - nářadí.

Stolařské práce: - drásané dveře - drásaný nábytek - vestavné skříně - kuchyně - schody - interiérové dveře - obklady.

Betonárna Valašské Meziříčí. Stavební materiály. CEMEX provozuje 55 betonáren, 7 štěrkoven, 5 kamenolomů a cementovou mlýnici: - široká škála betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v ...

Výroba, tkaní: - gobelíny - originální koberce - tapisérie Restaurujeme a čistíme i historické textilie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární zařízení (akrylátové vany) - vany, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážní, perličkové systémy - filtry na vodu - dávkovače tekutých mýdel - koupelnový nábytek a doplňky.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Velkoobchod: - stavebniny pro hrubou stavbu - stavební izolace - fasádní, zateplovací a omítkové systémy. Prodej: - dlažba - obklady - sanitární technika - stavební materiál. Kamiónová doprava materiálu s hydraulickou rukou.

Prodej: - vyhřívané systémy plastů a střižných nástrojů - komponenty, desky a rámy forem.

Výroba kotlů: - automatické teplovodní kotle na dřevní pelety - kotle na dřevo - kontejnerové kotelny - krbová kamna.

Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

Maloobchod, prodej, pokládka: -podlahy (laminátové, dřevěné, přírodní linoleum, plovoucí, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dveře -schodiště -parapety -soklové lišty.

Výroba: - smrkový štípaný šindel Činnost: - zemní a výkopové práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: - přírodní kámen - žula, mramor, travertin, pískovec, onyx - dlažba, obklady. - výrobky z přírodního kamene - kamenné desky.

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Výroba, velkoobchod: - fitinky litinové (závitové tvarovky z temperované litiny): - pozinkované, černé - varné tvarovky (potrubní, ocelové navařovací): - kolena, nátrubky, návarky, prodloužení oboustranné, dna, redukce, T kusy - mosazné topenářské fitinky (závitové tvarovky z mosazi). Velkoobchod, prodej: - vodoinstalační, ...

Železářství, železářské zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící ...

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - povrchová úprava - stříbrný zinek, černý zinek, niklování, černění, chromování, mědění - lisovací a nýtovací prvky.

Naše firma se zabývá veškerou výtahovou technikou a dodávkami výtahových rozváděčů a elektropříslušenství pro výtahy. Vyrobíme typový výtahový rozváděč každému zákazníkovi dle jeho požadavků. Výroba, dodávka, komplexní služby: - výtahové rozvaděče - elektropříslušenství pro výtahy - rozváděče nízkého napětí. Rozvaděče vyrábíme dle ...

Výroba, distribuce, prodej, e-shop: - přípravky pro vnitřní zateplení stěn a podlah: - termoizolační stěrky TK - THERM, Q - THERM - protiplísňové přípravky Borowood, Borwall,

Stavební práce: - montáž sádrokartonů - zateplování fasád - omítky - pokládka zámkové dlažby - zednické práce.