Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Maloobchod, velkoobchod, velkosklad, prodej: - barvy, laky MOTIP, BODY, CHEMOLAK, BALAKOM, ŠTORCH, HAMERITE, LEYLAND atd. - mořidla, lepidla, silikonové tmely, spreje, vypalovací barvy na dětské hračky a další syntetické výrobky - míchání barev a lazur - výhradní zastoupení firmy HERBOL - malířské potřeby - kompletní zateplení budov od ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment barvy, laky (interiérové, exteriérové, dekorační omítky, nástřikové, fasádní) - nástřikové hmoty - fasádní barvy - anglické barvy - speciální protiplísňové nátěry - barvy na beton a bazény - malířské potřeby - drogerie, kosmetika - čistící úklidové prostředky ...

Projekty elektroinstalací. Montáže elektroinstalací v průmyslových i občanských stavbách. Výroba rozvaděčů NN a MaR. Výroba monitorovacích panelů pro zdravotnictví. Hromosvody. Revize elektro. Montáže a opravy technologických zařízení. Počítačové sítě.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavebniny

Výroba, prodej: - vnitří a venkovní parapety - podkladové profily pro okenní PVC systémy - terasový systém WPC - přechodové lišty - ochranné fólie.

Stavebniny Stavba, stavební práce: - omítky na klíč - zateplování fasád (izolace) - rekonstrukce rodinných domů - výstavba rodinných domů na klíč. Strojní omítky, zateplování fasád, rekonstrukce novostavby.

Truhlářství. Montáž: - eurookna - kaslíková okna do historických budov.

Výroba, dodávky: - střechy na klíč - střešní krytiny BRAMAC, TONDACH, CREATON - okapové systémy BRAMAC, SAG, LINDAB - klempířské konstrukce - příslušenství pro střechy - spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - doprava stavebního materiálu, stavebnin - poradenská činnost v oblasti stavebnin - zpracování cenových nabídek - slevy pro firmy a živnostníky Sortiment: - sádrokartonové stavební systémy Knauf - suché maltové směsi - suchá výstavba - polystyrenové izolace - sádrové ...

Výroba, prodej: - elektronika pro modeláře

Stavba, montáž, maloobchod, prodej: -krby -kamna -stáložárna kamna JOTUL -krbová kamna a krbové vložky s teplovodním výměníkem -krbová kachlová kamna -krbové vložky -sporáky na tuhá paliva -kotle na tuhá paliva, dřevoplyn a plyn, pelety Služby: -veškerá instalace, dovoz, montáž -montáž topení a podlahového topení -akumulační ...

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

Výroba: - betonové, sádrové a cementové výrobky - krby a krbové obezdívky z přírodního kamene - mramor, žula, pískovec - řezání, tvarování.

Výroba, dodávka a montáž: - interiérové dveře - bytové zařízení - obložkové zárubně do stavebních otvorů.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba: -okna, dveře, schody, kuchyně, zahradní program. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba: -nábytek.

Prodej, montáž, poradenství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - dřevěné podlahy, obklady - zimní zahrady.

Činnost: - projektování staveb - realizací a odstraňováním staveb - financováním nemovitostí - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - dodávka stavebního materiálu.

Maloobchod, prodej: - stavební systém Durisol (štěpkocementové zdící tvárnice) - polystyrenové bednící stropní desky - protihlukové stěny Durisol (hotové protihlukové panely).

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Prodej: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba, prodej, maloobchod: - armatury a tvarovky pro dopravu pitné vody - podzemní hydranty - vodovodní šoupátko - tvarovky.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...