Okna-dveře Vorel s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
KOS-PO Ostrava, s.r.o.
PROMON spol. s r.o.

PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Pokládka podlahy: -dřevěné -parketové -plovoucí. Sportovní podlahy.

Prodejní sklad: - spojovací materiál - kotevní technika, vruty - brusivo - konstrukční šrouby - tesařské kování - stavební chemie - nerezový program.

Firma TEiKO spol. s r.o. je největší výrobce sanitární techniky v České republice. Vyrábíme a prodáváme vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, panely, zástěny, masážní systémy, parní boxy, vířivé bazény, umyvadla. Výroba, prodej: -sanitární výrobky z akrylátu, sanitární technika: -koupelnové vany, vaničky -rohové vany -vanové vířivé ...

Prodej: - autobusů značky KAROSA, IVECO BUS, ROŠERO-P - vozidla TATRA. Generální a běžné opravy, servis: - motory LIAZ TEDOM - autobusy KAROSA, IRISBUS, IVECO - nákladních automobilů LIAZ, TATRA - nezávislého topení - měření emisí, emise - brusírenské práce, výbrusy motorů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly KAROSA, ...

Renovace dvěří a zárubní Zlín, oprava: - dveře, zárubně - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Prodej, montáž: - nových dveří a obložkových zárubní.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Zakázková výroba: -dveře: -mezipokojové -vstupní -posuvné -garážová vrata -nábytek -bytové doplňky.

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...

Práce: -stolařské, stolařství. Výroba: - interiéry obchodů, - stoly, - dětské a obývací pokoje, - postele, - chodby, skříně, - kuchyně, - dveře, schodiště, - venkovní exteriéry, - úly.

FAB-Shop.cz a Železářství Otrokovice, zámečnictví: -klíče, autoklíče. Montáže: -zámky, kování, schránky. Železářství: -kování, zámky, kliky -stavební chemie -elektrické nářadí -spojovací materiál. Prodej: - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ...

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Stolařské práce. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku): -kuchyňské linky, kuchyně -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavěné skříně -eurookna -vstupní i interiérové dveře z masivu -schodiště.

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

IDEAL TRADE, spol. s r.o. je obchodně výrobní firma. Prodáváme, dovážíme a distribuujeme nábytkové a bytové doplňky, kuchyně a kuchyňský nábytek, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, zábradlí, ploty, brány, vrata, pletiva, potrubní systémy a šroubení pro rozvody. VELKOOBCHOD, PRODEJ, DOVOZ, IMPORT Nábytkové doplňky, vybavení kuchyní, ...

Výroba, velkoobchod, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: -technické válce - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků. Výroba: - areál Jasno Jasenná u Zlína ...

Zednictví. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekorativní omítky. Montáže sádrokartonu.

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Plynové kotle do 50 kW i nad 50 kW značek Viessmann a Wolf. Záruční a pozáruční servis, uvedení do provozu a roční prohlídky (květen-červenec). Poruchová služba: 777583549 .

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici má distribuční sklad v Otrokovicích. Máme široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Eshop: -dřezy, baterie, drtiče -drátěný program -vestavěné spotřebiče -Celá ČR.

VO, MO, prodej: -stavební materiály -tepelné materiály: -vaty, izolační lepenky -střešní krytiny -zdící materiály -stavební nářadí -betonářská ocel -řezivo Dovoz: -stavebního materiálu.