Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

Opravy, servis, prodej, montáž: -plynospotřebiče.

Práce: -klempířské -natěračské. Výroba: -komínové trubky -výrobky z plechu na zakázku. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Naši instalatéři provádějí veškeré instalatérské práce, jako např. opravy a výměny potrubí, opravy spotřebičů a rekonstrukce vodovodních rozvodů. Od drobných instalatérských oprav v domácnosti až po rozsáhlé montáže či revize.

Montáže: - potrubní a plynové rozvody - ocelové konstrukce - elektro, měření a regulace včetně řídicích systémů. Výroba: - ocelové komponenty potrubních rozvodů - tlaková zařízení nerezových aparátů. Kovoobrábění.

Prodej: - vodoměry a měřiče tepla B METERS - vodoměry s bezdrátovým odečtem dat HYDROLINK - měřiče tepla HYDROCAL.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - sanitární výrobky - vodoinstalační a topenářský materiál - solární kolektory

Kovovýroba, kovoobrábění, výroba, prodej: - hořáková tělesa (desky) včetně trysek - topné tělesa - kotle pro ústřední topení.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop: - výhradní dovozce infrazářičů - vnitřní a venkovní elektrické infrazářiče - malé, velké, přenosné, stojanové infrazářiče - pro domácnosti, komerční pro průmysl.

Prodej: - ocelové trubky a potrubní systémy, kolena, ohyby, redukce a další. Rekonstrukce plynových kotlů, řezání ocelových potrubí na míru zákazníka.

Patříme mezi nejlevnější e-shopy působící v oboru topení a vybavení koupelen: -poskytujeme nadstandartní služby -možnost čerpání dotací ZELENÁ ÚSPORÁM -máme nejlevnější dopravu s možností dopravy zdarma viz. doprava -máme velké zkušenosti s instalací výrobků, u prodávaných výrobků provádíme i montáž, proto jsme Vám schopni pomoci s výběrem -v ...

Přímý dovozce zařízení italské firmy ACCORRONI S.r.l. Velkoobchod a maloobchod, servis: -plynových teplovzdušných jednotek MEC -lokálních topidel GHIBLI -míchaček vzduchu ARIANNE -klimatizace.

Prodej, e-shop: - grily, vařiče - lampy - chlazení - topidla - zářiče - infrazářiče - doplňky pro auta - couvací senzory - black box - markýzy pro karavany - chladničky na plyn - předstan ke karavanům

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské. Projekce. Velkoobchod, maloobchod: -instalační, topenářský, instalatérský materiál -sanitární keramika -plynové kotle JUNKERS.

Železářství. Prodej: -nářadí ruční a elektrické -speciální kotvící technika -zahradní nářadí -kotle na tuhá paliva -ohřívače vody -vany a sprchové kouty.

Záruční a pozáruční opravy, montáže, zapojení a prodej ohřívačů vody /boilery, průtokové ohřívače, elektrokotle atd./. Opravy domácích spotřebičů /vysavače, mikrovlnné trouby .../. Opravy zahradní techniky /sekačky, křovinořezy atd./. Dodávky a montáže elektrického vytápění - podlahové i přímotopné. Elektroinstalační práce.

internetový obchod s topenářskou technikou -krby -kamna -kotle -radiátory -krbové stavebnice -plastové potrupí -komínové systémy -vyvložkování komínů

Prodej bílé techniky, bojlerů, kotlů, krbů, topidel, klimatizací, sanity a náhradních dílů.

Dodávka - plastové potrubí pro vytápění Výroba - plastové potrubí pro vytápění Výroba - plastové potrubní systémy Dodávka - plastové potrubí na vodu Výroba - plastové potrubí na vodu

Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské. Instalace: -teplovody -parovody -kotelny -strojovny. Sklad: -Trutnov, Tovární 10, tel.: 499812105. Prodej materiálu v rozsahu činnosti. Provozovna: -Svoboda nad Úpou, Kostelní 159, tel.: 499771141.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - kotle VAILLANT Vodoinstalační práce

MEGAWATT Naše služby: - automatické regulace topných systémů - servis záruční a pozáruční - opravy a revize plynových a elektrických zařízení (vč. prodeje náhradních dílů) - podlahové a stěnové vytápění - montáže měřidel - kominické práce - vodoinstalatérské práce - poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářská technika - nářadí

Od roku 2013 se RONN Drain Complet s.r.o. a RONN SK připojily ke skupině MEA Nabízíme profesionální odvodňovací a konstrukční systémy. Dodáváme: - odvodňovací žlaby, vsaky, odlučovače - sofistikované výrobky z nerezové a pozinkované oceli - pororošty z kompozitních materiálů - drenážní a ochranné trubky - kompozitní a sprchové žlaby ...