Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

PELA CZ, a.s.
PELA CZ, a.s. se specializuje na prodej a dodávky materiálu pro vodoinstalace, topení, plyn a vybavení koupelen. Nabízí 3D návrhy koupelen zdarma, montáže, realizace zakázek a servisní služby. Sídlo má v Novém Jičíně, pobočku v Hranicích a funguje od roku 1996. Spolupracuje s renomovanými značkami jako IVECO, ALCA plast, GEBERIT či VIEGA.
PELA CZ, a.s.
Autopůjčovna Autoservis - likvidace pojistných událostí Pneuservis - osobní a dodávkové vozy Montáž - topení (byty a domy)

Topenářské práce Opravy a revize - plynová zařízení Montáž - plynová zařízení

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...

Záruční servis, spouštění, roční prohlídky, čištění kotlů (kotle) značek DAKON, IMMERGAS. Revize plynových kotlů.

Prodej: - ocelové trubky a potrubní systémy, kolena, ohyby, redukce a další. Rekonstrukce plynových kotlů, řezání ocelových potrubí na míru zákazníka.

Pobočka. Velkoobchod, prodej: - topenářský a vodoinstalatérský materiál - sanitární keramika - kompletní zařízení koupelen.