Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Stavební firma působící po celém Jihomoravském kraji. Rekonstrukce nemovitostí, stavba rodinných domů na klíč, výroba nábytku na míru, poskytování úklidových služeb.

Firma Elmon spol. s r.o. se sídlem v Broumově se již od roku 1992 zabývá činností v oblasti elektroinstalací, topení, plynoinstalací a vodoinstalací. Specializujeme se především na revize elektrozařízení a plynu a na prohlídky plynových spotřebičů. Současně také prodáváme elektromateriál, svítidla, kotle a krbová kamna, sporáky a ...

Společnost Slovaktual Perymont Zlín je autorizovaným obchodním zástupcem a distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o., které zahrnují plastová okna a dveře, hliníková okna a doplňky k tomuto sortimentu. Zákazníkům nejen ve Zlínském kraji nabízíme prodej, montáž a dodávku výrobků prvotřídní kvality potvrzenou několika certifikáty, ...

Výroba a montáž: -moderní hliníkové pergoly - bioklimatické pergoly -zimní zahrady -plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -parapety - umělý mramor, kámen -stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy.

Jan Vašek se zaměřuje na výrobu plotů, bran, branek, strojních součástí a na svařování.

Truhlářství, podlahářství

Naše společnost vznikla v roce 2009. Na základě široké poptávky našich zákazníků za mnoho let zkušeností, jsme se v roce 2020 rozhodli spojit síly a společně zajistit kompletní nabídku služeb v oblasti Dřevostaveb. Od úprav pozemků a zahrad, přes obnovy a výstavby cest na Váš pozemek, až po zajištění vašeho majetku výstavbou plotu a výrobou ...

Firma OKENSPRAV - Milan Ledvina má dlouholeté zkušenosti s činností v oblasti stavebních výplní. Zajišťujeme servis a opravy oken všech typů. Nabízíme záruční i pozáruční servis oken a dveří pro byty i domy. Součástí naší činnosti je také montáž stínící techniky (žaluzie, roletky, sítě proti hmyzu atd.).  Působíme především v okrese Plzeň. Naše ...

Jiří Němec se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyňských linek, postelí, vestavěných skříní a další truhlářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -žaluzie všech typů -okenní fólie -markýzy -předokenní rolety -plovoucí lamelové podlahy -shrnovací dveře a čalounění -těsnění okna, dveře -obkladové desky -garnyže.

Dodávka,prodej a montáž: -žaluzie všech typů -okenní fólie -markýzy -předokenní rolety -plovoucí lamelové podlahy -shrnovací dveře a čalounění -těsnění okna,dveře -obkladové desky ABITIBI -garnyže.

Jitka Choutková se zaměřuje na prodej bytového textilu.

Výroba pomníků, náhrobků, kuchyňských pracovních desek z žuly a mramoru, parapetů a jakýchkoli dalších výrobků z přírodního i umělého kamene. Výroba: - náhrobky, pomníky - okenní, krbové parapety - umyvadlové desky - kuchyňské pracovní desky z žuly i mramoru - desky na stoly a bary - výrobky z přírodního i umělého kamene - ...

IPRICE Outlet. Tablety, mobily, notebooky, PC, elektronika, velké i malé spotřebiče, vybavení koupelny, dřezy a kuchyňské baterie, auto-moto doplňky, příslušenství, vše pro zahradu, doplňky a vybavení do koupelny, do bytu, domu, odrážedla, hračky pro děti, chovatelské potřeby, oblečení a obuv..

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - malé spotřebiče - vybavení do kuchyně - vysavače a potřeby pro úklid - bytové doplňky, textil - audio technika - bezpečnostní systémy - nábytek - sportovní potřeby, cvičební pomůcky.

Jonáš Jan se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu branek, vrat, plotů, zábradlí a přístřešků.

Naše firma má vysoké know-how a velké zkušenosti z 20-ti letého působení na trhu. Mezi naše výhody patří především návrh optimálního řešení dle požadovaných kritérií. Návrhy, dodávka, profesionální montáž, instalace, servis, prodej garážových vrat, závor a roletových systémů. Garážová vrata: - sekční vrata OLYMPS DOOR, TRIDO, KRUŽÍK, ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - dřevěná okna, dveře - schody, schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - předsíňové sestavy.

Libor Klapka se zaměřuje na výrobu vrat, bran, plotů, mříží, přístřešků a montáž solárních panelů.

Naše firma se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem: -spotřební elektronika -výpočetní technika -topná technika -elektronika -bílá technika -krbová kamna.

Petr Šimánek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní, dveří, pergol a altánů.

Truhlářství, výroba na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - okna - schody

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice.

Prodej, montáž: - brány - vrata - předokenní rolety.