Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Nabízím komplexní sklenářské práce. Zajišťuji rámování a paspartování obrazů i prodej malířských potřeb, pláten, napínacích rámů, barev i štětců. Zabývám se i prodejem obrazů.

Prodej: -sanitární a klimatizační technika hygienické systémy pro veřejný sektor -japonská klimatizace vzduchu FUJI. Návrhy koupelen na PC.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -široký sortiment nábytku z dovozu nový i použitý stěny, komody, stoly, židle, sedací soupravy, konferenční stolky, TV stolky -bytové doplňky lampy, hodiny... -50 druhů sedacích souprav -20 druhů obývacích stěn -35 druhů jídelních souprav -komody, TV komody, lustry, lampy, zrcadla ...

Prodej: -rustikální nábytek -stylový nábytek -sedací nábytek -skříně, komody -obývací a předsíňové stěny.

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Výroba pracovního oblečení a vybavení hotelů a nemocnic. Pro hotely navrhujeme interiérové vybavení ve spolupráci s bytovým architektem podle požadavků zákazníka.

Montáž sauny Upratovacie práce Kopírovacie služby Montáž sadrokartónu Vedenie účtovníctva Prenájom motorových vozidiel Pílenie, približovanie dreva Maliarske, natieračské práce Úprava zelene, terénne práce Výkopové, búracie, omietkárske práce Stolárstvo - výroba drevených výrobkov Výroba, predaj vírivých vaní a bazénov Reklamná, ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Český výrobce koupelnového nábytku, prodej koupelnového nábytku, zrcadel.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady, prosklené stěny včetně veškerého příslušenství (sítě, parapety) - žaluzie (horizontální, vertikální) - výroba, montáž PVC okna a dveře profily KOMMERLING.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Opravy vestavných a volně stojících spotřebičů pro domácnost. Myčky, pračky, plynové desky, sklokeramické desky, trouby, odsavače par a mikrovlné trouby.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Výroba: -dřevěná lištová dvířka-skříně, spíže, kuchyňské linky.

Velkoobchod, maloobchod: -koupelnové studio -vodovodní baterie -vany -sprchové kouty -sprochové boxy -masážní boxy -parní lázně -koupelnový nábytek -masážní panely -koupelnové doplňky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

Výroba na míru, obchod, prodej, montáž - stavební výplň: -plastová okna a dveře DECEUNINCK 5-6 komorový, stínící technika, žaluzie, rolády, protihmyzové sítě -dřevěné dveře venkovní, eurohranol -dřevěná eurookna, truhlářské výrobky -hliníková okna -zimní zahrady a další produkty (samozavírače, dopisní vhozy, klepadla) v tomto oboru v Brně a ...

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

Prodej, montáž: - garnýže a záclonové tyče - žaluzie (horizontální, vertikální), římské rolety - panelové stěny - montáž interiérových doplňků - prodej záclon, dekoračních látek - zakázkové šití.

Výroba, prodej: - elektrických přístrojů - hlídače hladin kapalin - zkoušečky napětí - zakázková výroba elektronických a elektrických zařízení