Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Výroba pracovního oblečení a vybavení hotelů a nemocnic. Pro hotely navrhujeme interiérové vybavení ve spolupráci s bytovým architektem podle požadavků zákazníka.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Český výrobce koupelnového nábytku, prodej koupelnového nábytku, zrcadel.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady, prosklené stěny včetně veškerého příslušenství (sítě, parapety) - žaluzie (horizontální, vertikální) - výroba, montáž PVC okna a dveře profily KOMMERLING.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Opravy vestavných a volně stojících spotřebičů pro domácnost. Myčky, pračky, plynové desky, sklokeramické desky, trouby, odsavače par a mikrovlné trouby.

Firma Stěhování Dopraváček René Nováčka s dlouholetou tradicí zajišťuje veškeré stěhovací a vyklízecí práce včetně zajištění přepravy po celé České republice i Evropské unii. Kompletní stěhování v ČR a EU: - levné a rychlé stěhování bytů a firem, kanceláří - nonstop příjem zakázek - ZDARMA 800 888 408 - stěhování objemného a těžkého ...

Výroba: -dřevěná lištová dvířka-skříně, spíže, kuchyňské linky.

Velkoobchod, maloobchod: -koupelnové studio -vodovodní baterie -vany -sprchové kouty -sprochové boxy -masážní boxy -parní lázně -koupelnový nábytek -masážní panely -koupelnové doplňky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.

Výroba na míru, obchod, prodej, montáž - stavební výplň: -plastová okna a dveře DECEUNINCK 5-6 komorový, stínící technika, žaluzie, rolády, protihmyzové sítě -dřevěné dveře venkovní, eurohranol -dřevěná eurookna, truhlářské výrobky -hliníková okna -zimní zahrady a další produkty (samozavírače, dopisní vhozy, klepadla) v tomto oboru v Brně a ...

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

Prodej, montáž: - garnýže a záclonové tyče - žaluzie (horizontální, vertikální), římské rolety - panelové stěny - montáž interiérových doplňků - prodej záclon, dekoračních látek - zakázkové šití.

Výroba, prodej: - elektrických přístrojů - hlídače hladin kapalin - zkoušečky napětí - zakázková výroba elektronických a elektrických zařízení

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Vajda Interiér je truhlářství, podlahářství, vyrábí nábytek na míru.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Inter-Styl Výroba, prodej, truhlářství: - jídelní a konferenční stoly z masivu (buk, dub) a z dýhovaných polotovarů -masivní a dýhovaný nábytek - židle - zakázková výroba interiérů.

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -elektrospotřebiče -svítidla -elektronika -nádobí -motorové pily.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře - schodiště

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek na "míru" - vybavení obchodů - kancelářský nábytek - školní nábytek - vybavení restaurací - vybavení bytů - bytové doplňky - zahradního nábytek.