Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (skříně, ložnice, stoly, ...) - dveře

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Vajda Interiér je truhlářství, podlahářství, vyrábí nábytek na míru.

Kompletní realizace bytových jader a bytů - vodo, topo, plyn - elektropráce. Prodej: - obklady - dlažby - sanita - sprchové kouty.

Inter-Styl Výroba, prodej, truhlářství: - jídelní a konferenční stoly z masivu (buk, dub) a z dýhovaných polotovarů -masivní a dýhovaný nábytek - židle - zakázková výroba interiérů.

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -elektrospotřebiče -svítidla -elektronika -nádobí -motorové pily.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře - schodiště

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek na "míru" - vybavení obchodů - kancelářský nábytek - školní nábytek - vybavení restaurací - vybavení bytů - bytové doplňky - zahradního nábytek.

Renovace, rekonstrukce, montáž, oprava: - parkety, plovoucí podlahy, schodiště - obklady, dlažby - obkladačské, dlaždičské práce - koupelny rekonstrukce - žaluzie - sádrokarton - příčky podhledy - omítky.

Maloobchod, prodej: - koberce - PVC - záclony - dekorační látky - ložní prádlo - povlečení a deky z mikrovlákna - předložky - čistící zóny - bytový textil (ubrusy, utěrky, polštářky atd.).

Prodej, e-shop - elektrospotřebiče - televizory, domácí kina, audio, video - kávovary - světelná technika - faxy, projektory

Zuzi Home design v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dodávek bytových textilií od vypracování návrhu až po dodávku a realizaci. Jsme odborníci na šití a prodej záclon, závěsů na míru a postaráme se Vám také o montáž garnýží, rolet i žaluzií ve Vašem interiéru. Zajišťujeme i pokládku koberců a čalounické práce včetně výroby čalouněných ...

Prodej, montáž: - dveře, zárubně. Prodej, maloobchod: - eurodveře - celoskleněné dveře - vchodové dveře Interiérové a venkovní kování. Stolařská výroba: -kuchyňské linky -šatní skříně -dřevěné postele. Nábytek na míru.

Michael Zdařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva a kovu.

Truhlářství. Výroba: - interiérů, exteriérů - kuchyňské linky a nábytek na míru - schody a zábradlí - dveře a zárubně - pergoly a zahradní nábytek. Prodej: - barvy, laky, lazury - montážní pěny, silikony, akryláty a lepidla na dřevo - okenní parapety, lisovaná kuchyňská dvířka - spojovací, kotevní a těsnící materiál - ...

Práce: - truhlářství. Výroba: - vybavení interiérů nábytkem na zakázku - kuchyňská linka - vestavěné skříně, dětské obývací pokoje, postele - recepce, recepční pulty, ordinace, kanceláře - zahradní pergoly - sauna.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Kuchyňské studio: - návrh, výroba, realizace - kuchyňské linky a nábytek na zakázku.

Truhlářství, výroba: - nábytek z masivu a lamina - dveře - kuchyně - schodiště

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - obývací pokoje, ložnice - zakázková výroba hotelových pokojů

Společnost ELKOV Jaroměř s.r.o. je firmou, která se zabývá kovovýrobou, zámečnictvím, svařováním, výrobou strojních součástí, konstrukcí nebo zastřešením bazénů. V našem programu naleznete přístřešky, brány, branky, ozubení, hliníkové a nerezové konstrukce a další výrobky. Zaměřujeme se také na výrobu strojů a zařízení na zakázku. Sídlíme na ...

Výroba, služby: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely - sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky - garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.