Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
OLED světla, světelné plochy a panely. LED: -průmyslové osvětlení -pouliční (veřejné osvětlení) -světla, žárovky, trubice, světelné zdroje schodišťové, dekorativní, nástěnné, stropní -panely -pásky -reflektory -designové osvětlení -hliníkové profily (Al, alu profily) pro LED pásky. Produkty značek: -OSRAM, PHILIPS, EGLO, NEXTEX. ...

Internetový obchod nabízí vestavné spotřebiče, elektrospotřebiče.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Michal Řehoř se primárně zaměřuje na truhlářství, výrobu nábytku a podlahářství.

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek do interiérů restaurací - vestavěné skříně.

Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.

Ing. Marie Kudlíková provozuje obchůdek jako za starých časů. U nás najdete poklady za rozumné - často smluvní - ceny.Převažují použité i nové dámské oděvy, ale přibudou i doplňky do domácnosti a jiné vintage poklady. The And je o nových začátcích, kde se vše točí okolo zužitkování nevyužitých materiálů estetickým způsobem.

Prodej, montáž, oprava, servis: - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu

E-shop - povlečení do postýlky - kapsáře - prostěradla - mantinely - deky, osoušky - zavinovačky - hračky - potřeby pro maminky a miminka - pleny, plenky.

Provozujeme kamenickou a sochařskou dílnu v okrese Semily. Nabízíme veškeré kamenické práce. Zhotovujeme například náhrobky a vyrábíme krby a obklady koupelen a kuchyní. Součástí naší činnosti jsou také restaurátorské práce. Najdete nás ve městě Jilemnice na ulici K Břízkám 474.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pavel Sochor provádí opravy drobné elektroniky a zaměřuje se na ozvučení a osvětlení kulturních akcí.

Petr Babák se zaměřuje na prodej háčkovaných a pletených čepic, ponožek, polšťářků a medvídků.

Zafilux s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž, servis a poradenství v oblasti stínící techniky a související automatizace.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Společnost Envi-pur je přední výrobce a dodavatel zařízení pro čištění a úpravu vody a vzduchu. Zajišťuje prodej domovní a kontejnerové čistírny odpadních vod BC biocleaner s membránou i bez, biologické čističky vody, úpravny pitné, technologické i průmyslové vody a jejich komponenty (vodní filtry a čiřiče). Dodává čerpací jímky a stanice, ...

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Truhlářství, truhlářské práce, návrhář vestavěné skříně se zobrazením ceny skříně Zakázková výroba, návrhy, realizace: -kuchyně -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně

E-shop: - rolety - žaluzie - plissé - interiérová stínící technika.

Kvalitní nábytek od těch nejvýznamnějších výrobců z celého světa.

Podlahářské a malířské práce. Výroba a montáž: - žaluzie. Prodej, montáž: - podlahy - podlahový materiál - garnýže. Prodej a šití: - záclony - závěsy - dveře a zárubně Solodoor, PVC Gerflor, Thermofix,