Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Rodinná firma BEHOS CZ s.r.o. se již od roku 1997 zabývá komplexní stavební činností, a to především stavbou domů, či bytů na klíč. V oblasti pozemního stavitelství máme cenné zkušenosti s generální dodávkou staveb, ale i s rekonstrukcemi, zateplením objektů, výkopovými pracemi, či drobnými instalatérskými pracemi. Dále také s inženýrskými ...

Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Kamnářství Zámečnictví, nástrojářství

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

Výroba, montáž: - sítě proti hmyzu. Montáž, oprava: - žaluzie - horizontální, vertikální a venkovní - textilní roletky - doplňky.

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

E-shop, internetový obchod: - dětské oblečení - dětské boty - bytový textil - dámské oděvy. Bazar, second hand.

E-shop: - nábytek - skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy, těsnění. -střešní okna VELUX a ROTO, parapety -garážová vrata, zimní zahrady.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice, postele - skříně - obývací stěny

Krby a kachlová kamna. Výroba, prodej: - kachlová kamna a krby.

Michal Goněc zajistí truhlářské práce: - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - vchodové dveře.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Výstavba, montáž: - zděné garáže - betonové garáže - plechové garáže - stánky, sklady, zahradní domky - garážová vrata. dveře, okna. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce. Pobočka: Jirská 855/19 70200 Ostrava Sklad: Areál hornického muzea OKD Pod Landekem 64 725 29, Ostrava-Petřkovice

Prodej, montáž, servis: - stínící technika - žaluzie - venkovní, vnitřní - venkovní rolety - screenové rolety - látkové stínění - sítě proti hmyzu.

Velkoobchod, maloobchod: - elektrospotřebiče - kotle - ohřívače vody - akumulační kamna - plynospotřebiče Služby: - zateplování objektů foukanou izolací. Návrh, montáž, servis: - klimatizace.

Výstavba veletržních expozic, výstavba stánků, návrh a výroba interiéru do komerčních i bytových prostor. Montáž springlerů, suché stavby, sádrokartony, příčky, podhledy, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, výroba nábytku na míru. Přeprava osob na letiště Vídeň, Praha, Brno, dodávková přeprava osob.

ARTEX Ostrava vyrábí: - kuchyňské linky, kuchyně - šatní skříně, vestavné skříně - nábytek. Prodej, montáž, kompletní dodávky: - kuchyňská dvířka - vestavěné elektrospotřebiče.