Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Performance marketing. Srovnávač cen. Internetový obchod, eshop: - vybavení do koupelny, kuchyně - bytové doplňky, bytový textil - nábytek - osvětlení - vše pro zahradu.

Služby: -čalounictví -čalounické práce. Výroba: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Výroba, prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna - hliníkové dveře. Prodej, dodávka, montáže: - rolety, žaluzie - doplňky okenních otvorů. Kancelář: - Zlín-Prštné, Tř.T.Bati 235.

Prodej, e-shop: -hudební nástoje -světelná technika. Zajišťuje: -technické zabezpečení kulturních akcí -ozvučení, osvětlení akcí -stavba mobilních pódií -kamerové systémy.

Internetový obchod, eshop, prodej: - LED svítidla - stropní, závěsná, nástěnná, zápustná, venkovní, posuvné bodovky - vypínače a zásuvky - retro vypínače a zásuvky, páčkové, minimalistické - zahradní nádrže na dešťovou vodu, kompostéry a pěstování rostlin - příštřešky pro popelnice.

Společnost Košnar Montáže, s.r.o. zajišťuje prodej, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - nakládací technika - elektrické pohony privátních vjezdových bran - kyvná PVC vrata - PVC pásy - protiprůvanové clony - rolovací vrata - parkovací závory, zábrany - elektrické pohony průmyslových bran - posuvné, otočné ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -relaxační křesla -tradiční sedací soupravy v klasickém stylu -elegantní retro kožené sedačky -praktické sedací soupravy -matrace -postele -ložnice.

Home - Office. Servis architektům, interiérovým firmách a truhlářům. Výroba: -nábytku na zakázku. Velkoobchod: -elektrospotřebiče -sanitární zboží, baterie, dřezy, drtiče. Maloobchod, prodej: -nábytek. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Gabriela Brezániová se zaměřuje na účetnictví a prodej dřevěných dekorací, dárkového zboží, vánočních ozdob a oblečení.

Výroba šitých a háčkovaných potřeb pro miminka. Internetový obchod s hnízdečky, polštářkovými mantinely, zavinovačkami, dečkami, polštářky a usínáčky.

Výroba: - textilní zboží - bytová a stolní konfekce - proševy na prošívacím stroji Ecomat v šíři materiálu 240 cm - velikost vzoru až 30 cm - šití bytového textilu na zakázku a vysekávání na mostovém stroji Výroba, šití kožená a textilní galanterie, různé druhy kabel, kabelek, kabelka, batohy, opasky.

Firma Textilní výroba Smolka s.r.o. provozuje e-shop s textilním zbožím - prostěradlo, utěrky ručníky, saunový a koupelnový sortiment.

Bytové a oděvní studio. Prodej: -doplňky.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí kamenické práce všeho druhu. Zabýváme se také komplexním zajištění výroby pro kameníky. Poskytneme a zrealizujeme jakékoliv kamenickou zakázku. Zpracováváme přírodní materiál: -- žulu, mramor, travertin, trachyt, břidlici a další. Nabízíme stavební práce v interiéru a exteriéru. Vyrábíme: - ...

Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.

Klima Ostrava se zabývá dodávkou a montáži tepelných čerpadel a klimatizací.

Mojespaní.cz zajišťuje na svém eshopu prodej: - matrace - postele - nábytek - ložní prádlo.

Stavba kachlových kamen a sporáků. V neposlední řadě teplovydušných a teplovodních krbů.

Expert elektro. Maloobchod, prodej: - elektronika: - televizory, video, hifi apod. - eletrospotřebiče: - pračky, lednice, mrazáky apod.