Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Velkoobchod: - vodo, topo, plyn - topenářský, vodoinstalační a plynařský materiál - koupelny

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Výroba, prodej, montáž žaluzií: -horizontální, vertikální, interiérové, exteriérové -markýzy -rolety -textilní se šňůrovým ovládáním -navíjecí látkové s řetízkovým ovládáním aj.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Vladimíra Růžičková se zaměřuje na šití a úpravy oděvů. tvorbu vlastních střihů a užitkový patchwork.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: -okna -dveře -schody -kuchyně. Provádíme návrhy interiérů ve 3D programu.

Výroba a prodej výrobky ze dřeva. -květinové truhlíky -plotové dílce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -dveře a zarubně s obložkami Prodej řeziva Prodej briket.

kuchyňské studio: 3d návrh, zaměření, doprava, doručení montáž nábytku prodej: kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, nábytek na míru Klíčová slova: kuchyně, Liberec, nábytek, na míru, skříně, doprava, doručení, montáž

Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba na zakázku - okna, dveře, vrata.

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Petra Holasová se zaměřuje na prodej oblečení, obuvi, bytového textilu, galanterie a bižuterie.

Sme obchodný dom s krásnym nábytkom a bytovými doplnkami. Všetko je u nás vkusne naaranžované a nábytok je vystavený tak, aby vám bol inšpiráciou pre vaše vlastné zariaďovanie. V našej ponuke nájdete nábytok od renomovaných európskych značiek a špičkových slovenských výrobcov. Nábytok, ktorý pre vás vyberáme, nie ja náhoda, ale starostlivý ...

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Osvětlovací technika pro film, televizi a video, spotřební materiál, stativová a gripová technika, světelné zdroje.