Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Výroba, prodej, montáž žaluzií: -horizontální, vertikální, interiérové, exteriérové -markýzy -rolety -textilní se šňůrovým ovládáním -navíjecí látkové s řetízkovým ovládáním aj.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Vladimíra Růžičková se zaměřuje na šití a úpravy oděvů. tvorbu vlastních střihů a užitkový patchwork.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: -okna -dveře -schody -kuchyně. Provádíme návrhy interiérů ve 3D programu.

Výroba a prodej výrobky ze dřeva. -květinové truhlíky -plotové dílce -pískoviště -poličky -zahradní sety -komody -dveře a zarubně s obložkami Prodej řeziva Prodej briket.

kuchyňské studio: 3d návrh, zaměření, doprava, doručení montáž nábytku prodej: kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, nábytek na míru Klíčová slova: kuchyně, Liberec, nábytek, na míru, skříně, doprava, doručení, montáž

Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba na zakázku - okna, dveře, vrata.

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Petra Holasová se zaměřuje na prodej oblečení, obuvi, bytového textilu, galanterie a bižuterie.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Osvětlovací technika pro film, televizi a video, spotřební materiál, stativová a gripová technika, světelné zdroje.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Koupelny na klíč. Kompletní dodávka a montáž: -rozvody vody, odpadů, topení -elektroinstalace -vzduchotechnika -zednické práce -sárdrokarton -truhlářské práce -obklady dlažby -sanitární keramika -revize, tlakové zkoušky.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -lepící a spárovací tmely a lišty -vany -sprchové kouty -vodovodní baterie -koupelnové doplňky a keramika -teplovzdušné krby a topeniště. Montáž, realizace, pokládka, položení: -obkladů, obkladač -dlažeb, dlaždič. Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra, bytových ...

Výroba, práce: -truhlářství -kuchyňská linka -vestavná skříň, skříně -postele -posuvné dveře na míru -nábytek na míru dle požadavků zákazníka -kompletní dodávku a montáž nových dveří a zárubní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

Libor Struhár se zaměřuje na elektrikářské práce, opravy klimatizací, instalaci zásuvek a montáž jističů.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Kovovýroba NEUFE, spol. s r.o. je českou společností, která byla založena v roce 2003 fúzí dvou podniků. Provádíme CNC obrábění kovů, vypalování laserem a zpracování plechů. Specializujeme se na výrobu a svařování ocelových konstrukcí pro různá průmyslová odvětví. Na zakázku průmyslová a strojní zařízení také modernizujeme. Práce: - ...