Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

Zabýváme se prodejem skříní. Skříně nejenom osobně dovezeme, ale i doneseme až na místo které si zvolíte. Skříně vždy po doručení kontrolujeme zda nedošlo během přepravy k poškození. Skříně s dopravou zdarma až do obýváku.

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Společnost LIGHTINGPRO s.r.o. se zaměřuje na návrhy a dodávku svítidel, zakázkovou výrobu atypických svítidel a měření hladiny osvětlení.

Společnost LAMIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na osazování tištěných spojů a prodej světelných zdrojů.

Výroba, montáž, instalace, servis, údržba průmyslová a garážová vrata: -automatické posuvné dveře -průmyslová vrata -garážová vrata -nakládací rampy -vratové těsnění -proti průvanové zástěny, clony -samonosné brány -stranová vrata (posuvné do strany).

Výroba nábytku, 3D návrhy: -řešení interiéru -kompletní realizace -vyhotovení grafického návrhu -řešení částí interiéru, kuchyně, koupelny, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj. Kování: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Stínící technika, prodej, montáž: -markýzy, markýza, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, romány vnitřní a venkovní -garážová vrata -plastová okna -stínící plachty.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Euro-Stav Systém s.r.o. se zaměřuje na prodej výplní stavebních otvorů, oken, dveří, bran, plotů a stínicí techniky.

Bc. Mgr. Michaela Carbolová se zaměřuje na masáže, malování a výrobu vánoční a velikonoční dekorace.

Společnost alvaPRO s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu interiérových světel a atypických svítidel.

Společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta působí v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Filtry pro průmyslové odprašování nejmodernější konstrukce určené pro těžký a nepřetržitý provoz. Filtry jsou osazeny skládanými filtračními patronami s vysokou, stabilní odlučivostí. K dispozici je široká škála filtračních materiálů z ...

Společnost Jana Vlacha zajišťuje prodej kuchyňského nábytku na míru.

Společnost BOTUMY s.r.o. vyrábí designové výrobky z odpadového materiálu a realizuje vzdělávací programy.

Blade Trading s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu, prodej a montáž LED osvětlení.

Showroom a e-shop s mechovými obrazy. Realizace mechových stěn a obrazů na míru. prodej stabilizovaného mechu.

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.