Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Společnost Jana Vlacha zajišťuje prodej kuchyňského nábytku na míru.

Společnost BOTUMY s.r.o. vyrábí designové výrobky z odpadového materiálu a realizuje vzdělávací programy.

Blade Trading s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu, prodej a montáž LED osvětlení.

Showroom a e-shop s mechovými obrazy. Realizace mechových stěn a obrazů na míru. prodej stabilizovaného mechu.

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Outletový obchod s látkami. Možnost objednání látek přes e-shop nebo osobní prodejně ve vzorkovně v Ostravě.

Společnost Elma – Ing. Pavel Nováček ve Frýdku Místku se specializuje na prodej osvětlení a elektroinstalačního materiálu. Prodává široký sortiment svítidel pro průmyslové i občanské využití značek Philips, Massive či Globo. Stropní, bodová či LED svítidla, lustry, lampy a ostatní osvětlení můžete zakoupit také na našem eshopu. Navíc zde můžete ...

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

E-shop s komponenty pro výrobu svíček. Prodej mýdel, korálků, komponentů pro drátkování a dekoračních předmětů.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01