Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
FOGE interiéry s.r.o. provozuje internetový obchod: - soklové lišty - lamely - anglické obložení - lišty na stěnu

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - dětský nábytek - okna a dveře - komody a skříně - stoly a rohové lavice - schody a zábradlí.

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (komody, skříně, stoly, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody - zábradlí

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - obývací stěny - schodiště - zábradlí.

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Opravy a servis oken Olomouc Vám poskytne: - zabezpečení oken - bezpečnostní okna a dveře - příslušenství - žaluzie, sítě Non-stop havarijní služba.

Truhlářské práce Výroba lamino, masiv, dýha - nábytek na zakázku - sériový a atypický nábytek

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

E-shop: - kapsle Dolce Gusto, Tassimo - SodaStream - zahradní nábytek - bazény - skládací postele - dům a zahrada - káva a čaj - potraviny - hračky.

Jiří Zatloukal se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní a na truhlářské práce.

Prodej luxusního nábytku pro obývací pokoje.

Dodáváme, instalujeme a servisujeme kompletní stínící techniku. Našim sortimentem jsou venkovní rolety, žaluzie, screenové rolety, vnitřní žaluzie a roletky, pergoly a markýzy, vertikální žaluzie, japonské stěny, sítě proti hmyzu.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -papír -psací potřeby -školní potřeby -drogerie -kancelářský nábytek -tiskárny, tonery, cartridge.

Společnost PEMAT CZ s.r.o. zajišťuje dodávku, montáž a servis: - garážových a průmyslových vrat - brán

Stavební údržba. Stavební práce. Opravy střech. Pokrývačství. Nátěry a malby. Zateplovací práce.

Prodej, montáž, servis, pravidelné údržby: - závory - pohony - vjezdové terminály a autostopy - elektromechanické a elektrohydraulické závory. Produkty a systémy firem: - AutoGard - Cancelli Automatici.. Zajišťujeme: - pravidelné kontroly - údržby - seřízení - střední opravy - generální opravy - opravy po havárijích - ...

Import, obchod, prodej, e-shop: -dekorace interiérů i exteriérů, do bytů i zahrad -dárky pro Vaše blízké, přátele i obchodní partnery -zlaté i stříbrné mince a medaile -adrenalinové potěšení (skoky z letadla, tandem seskoky s profesionálem, JUMP TANDEM) -antik - starožitnosti -archeologické reprodukce -aromalampy a vonné ...

Společnost GREENIS trade pass s.r.o. nabízí na svém internetovém obchodě: - dřevěné hry (herní tabule, magnetky, pexesa a tvary) - herní samolepky - bytové doplňky (dřevěné stojánky, svícny, pastelkovníky)

Společnost Dream bedroom interiors s.r.o. na svém eshopu: poskytuje nákup: - matrace - postele - rošty - polštáře - příslušenství aj.

Společnost ACONSTAV s.r.o. zajišťuje kovovýrobu, konkrétně zámečnické práce: - kovové brány a vrata - kovové schody - kovové zábradlí na schodiště i balkony - kovové ploty a oplocení. Klempířské práce: - zpracování plechu, stříhání a ohýbaní. Prodej, půjčovna - lešení - stavební mechanizace.

Dodávky, montáže, servis: -GARÁŽOVÁ VRATA (BRÁNY). -průmyslová vrata (rychloběžná, sekční). Zn: N.E.D., Olymps, Nassau, Nergeco, Stanley, Delta. Pohony vrat zn. Bernal, Nice, Becker, Euro, Stanley. Pohony bran zn. Nice. Komponenty pro výrobu posuvných bran.

FIrma zajišťuje zakázkovou výrobu nábytku. Na míru vyrábí kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, nábytek do obývacích a dětských pokojů. Návrh a výroba interiérů.

Meister Design s.r.o. je firma podnikající v oboru podlah. Podlahy instalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebních firem. Sortiment: - variabilní panely - podlahové krytiny - lišty - světla. Konzultace, poradenství, montáž, rekonstrukce v oboru podlah. Meister Design s.r.o. - Vzorkovna Lukáš Mrkvica Ponětovská ...

Společnost Alfa car transport, s.r.o. provozuje e-shop ZGastro, který se specializuje na prodej titanového nádobí německé značky AMT Gastroguss. Prodáváme titanové indukční nádobí, wok pánve, hrnce s poklicemi, pekáče, sady titanového nádobí a nádobí pro vaření v páře. Dále v našem e-shopu naleznete příslušenství jako jsou pokličky, kuchařské ...

Dodávka a montáž kancelářského nábytku. Prodej - kancelářský nábytek, optimální kancelářský nábytek pro počítačová pracoviště a callcentra, kancelářské židle a křesla, barové židle, skandinávský nábytek, kancelářský luxusní nábytek, dělící příčky, nábytek pro konferenční sály, školní nábytek a interiérové doplňky, včetně uměleckých děl.