Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářské práce nábytek, kuchyně, kanceláře, schodiště, obývací a dětské pokoje, ložnice Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - ložnice - dětské a obývací pokoje (truhlářské práce) Výroba - schody (truhlářské práce)

Truhlářství. Provádím renovace, restaurování a tvorbu nového nábytku z lamina i masivu, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, dveře, zárubně včetně montáže.

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Stanislav Malec provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na výrobu a montáž kuchyňských linek, schodišť, obkladů, dveří a mnoho dalšího.

Truhlářství Řezníček, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku dle přání zákazníků. K výrobě používá masiv, dýhovaný materiál a lamino.

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Petr Ondráček se zabývá zakázkovou výrobou bytového, kancelářského, kuchyňského, školního nábytku a bytových doplňků. .

Truhlářsví. Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - vestavné skříně.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Výroba a prodej pletiva, stavba plotů, prodej veškerého sortimentu k oplocení, provádění zámečnických prací. Výroba: -pletivo pozinkované, plastové -sloupky, brány, branky -doplňky k pletivu. Stavební práce, montáž: -oplocení -ploty dřevěné, drátěné, zděné, okrasné -dlažba, pokládání dlažby chodníků, teras.

Vyprávíme životní příběhy pomocí unikátních osobních obrazů. Obrazy vytváříme na míru díky čemuž získáte skvělou interiérovou dekoraci, ale také originální dárek, který bude navždy připomínat jedinečné životní momenty. Naše výrobky jsou ekologické a z materiálů z udržitelných zdrojů.

Pavel Kubiš se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku, interiérového a exteriérového vybavení.

Truhlářství Výroba: - zakázková výroba kuchyní a nábytku z lamina - kompletní realizace zakázky, včetně zaměření, dovozu a montáže - široký výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek včetně umělých kamenů CORIAN, SOLID STONE, HI-MAC, STARON, drátěného programu, osvětlení, dřezů, vodovodních baterií, různých ...

Truhlářství: - nábytek na míru - klasický, rustikální i moderní nábytek - dveře a zárubně - schodiště - interiérové i vchodové - terasy, pergoly, přístřešky - kuchyně - obývací pokoje, ložnice, - předsíně, vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - stoly + židle - postele - masiv - vrata, branky - specializované ...

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - střešní konstrukce - kuchyňské linky - zimní zahrady - zahradní domky.

Truhlářství - zakázková výroba z kvalitních materiálů, na míru dle potřeb zákazníka - výroba kuchyní - designové interiéry - realizace na klíč - nábytek do předsíně, ložnicí i obývacích pokojů Sídlo: 59445 Ostrov nad Oslavou 29

Truhlářské práce. Výroba - kuchyně - skříně - dveře, okna - pergoly.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky -odkládácí stěny -ložnice -ordinace -stoly na počítače -chovatelká zařízení(zabudov akvárií a terárií do stěn, skříní, stojanů) -obývací stěny -koupelnové sestavy -kanceláře -Hi-Fi stolky -skříně Oprava nábytku.

Truhlářství. Výkup: -starožitný nábytek -selský nábytek.

Jalam, s.r.o. se zaměřuje na výrobu zakázkových kuchyní, nábytku, oken, dveří, podlah, interiérového i exteriérového vybavení.

Dodávka oken, dveří, rolet a žaluzií, ale také hliníkových pergol, markýz, interiérových dveří a sítí proti hmyzu. Dodáváme a montujeme garážová vrata. Provádíme servis oken a dveří.

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Výroba, prodej: -koupelnové studio -kuchyňské studio -kuchyně na míru -3D návhry -vestavěné skříně Prodej: -koupelnového vybavení -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchyňská linka včetně spotřebičů -rekonstrukce koupelen a bytových jader.