Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Výroba dveřních a vratových systémů, dětských hřišť a venkovních fitness parků.

AGV - Rathouský. Dodávka, montáž a servis. Automatická garážová vrata: - vrata sekční - vrata roletová - průmyslová garážová vrata - vrata křídlová. Venkovní brány: - křídlové, nesené, pojezdové, teleskopické Venkovní stínění: - rolety, žaluzie, markýzy, screen Pohony: - garážové, bránové posuvných bran, křídlových ...

Výroba, prodej a montáž: -systémy garážových vrat sekčních, výklopných, průmyslových vrat rolovacích a protipožárních

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský, pracovní - sestavy do obývacích pokojů - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - obývací pokoje - dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -stavební truhlářství - EURO okna, dveře (EUROOKNA) -zařízení interiérů, barů, prodejen, kanceláří, restaurací. Provozní doba: Po:6:00 - 16:30hod. Út-Čt:6:00 - 14:30hod. Pá:6:00 - 12:30hod.

Výroba, prodej, eshop: - dřevěný nábytek z masivu: - rustikální nábytek vlastního designu - koupelnové skříňky z masivu. Repliky venkovského nábytku.

Skříně na míru - vždy originální řešení prostoru: - vestavěné skříně na míru se staly neodmyslitelným doplňkem, obývacích pokojů, ložnic a dětských pokojů miliónů domácností po celém světě - vestavěné skříně dokonale využívají prostor a poskytují nepřeberné množství i variabilitu úložných ploch. Kancelářský nábytek: - kompletní přestavba ...

Obchodní činnost - prodej materiálu pro truhláře Truhlářské práce Zakázková výroba - dřevěné obaly Zakázková výroba - nábytek Výroba - reklamní předměty Zakázková výroba - dveře

Naše interiérová firma se sídlem v Českých Budějovicích se specializuje na poradenství, design a realizace kompletních interiérů bytových a rodinných domů, komerčních prostor. Současně také zastupujeme řadu renomovaných nejen českých, ale i zahraničních výrobců v maloobchodním prodeji. Naší hlavní zásadou je nabídka pouze kvalitních produktů, ...

Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej, výhradní zástupce COMPARATO, SRRUBINETTERIE: - motorizované ventily - komponenty topných systémů - servopohony pro motorizování regulačních článků v topení, větrání a klimatizaci - designové ventily - výměníkové stanice - termohydraulické výrobky - domácí (domovní) předávací stanice- satelitní ...

Truhlářství, truhlářské práce, nábytek na míru. Zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -dveře -okna -bytové doplňky.

Truhlářství. Práce: -zakázková výroba, zaměření, poradenství -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek do provozoven, ordinace, kanceláře -dětské pokoje, postele, skříň, komoda -podsíňové stěny, obývákové stěny -kompletní dodávka a montáž.

Firma Dvabráchové se zaměřuje na výrobu designového nábytku z kaučukového dřeva. Výroba školního a kancelářského nábytku.

Autorizovaná prodejna zn. Indeco. Výroba, montáže, konzultace, kalkulace, grafické návrhy: -vestavěné skříně, skříně na míru i zkosených s posuvnými dveřmi zn. Indeco -šatny, šatna jakýchkoliv rozměrů -konzultace, kalkulace návrhů a porovnání variant poskytujeme zdarma. Působnost v kraji Vysočina.

Naše společnost Cherbourg s.r.o. se zabývá zakázkovou kovovýrobou a zámečnickými a truhlářskými pracemi. Naši nabídku využijete v průmyslu, stavebnictví, zemědělství, obchodu a službách, dopravy aj. Vyrábíme pro malé a velké provozovny, ale i pro domácnosti. Naše plně vybavená dílna je zárukou kvality našich výrobků. Snažíme se splnit přání ...

Výroba: -zakázkové truhlářství -výroba na míru -vnitřní, vchodové dveře -vrata -nábytek -další stavební a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finální montáž.

Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.

Kontrola těsnosti pro chladicí zařízení, klimatizace, tepelná čerpadla. Nabízíme revize bez starostí.

Potřebujete projekt, návrh či poradit? Vzduchotechnika, klimatizace, rekuperace a následná montáž je naší specialitou.

Prodejna nábytku DOMESTAV s.r.o. Prodej, návrhy 3D, velkoobchod, maloobchodní prodej, eshop, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské ...