Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Výroba - brány - branky - garážová vrata - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnické práce

Služby města Kostelce na Hané, příspěvková organizace spravuje veřejné osvětlení, čističku odpadních vod, kanalizaci, komunikace, zeleň a parky, bytové hospodářství města Kostelec na Hané. Poskytujeme služby v oblasti autodoprava, zednické práce, sklenářství a údržba zeleně. Poskytované služby: - autodoprava - zednické práce - sklenářství - ...

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Návrhy a rekonstrukce: - interiérů bytů - rodinných domů - komerčních prostor - koupelen, kuchyní, kanceláří, návrhy a výroba nábytku - profesionální multiroom ozvučení interiéru bytu, domu nebo kanceláře. Dále také provádíme stavby rodinných domů a komerčních objektů. Působíme ve městech Bruntál, Šumperk, Rýmařov, Jeseník, Šternberk, ...

Montáže: - stínící technika: - venkovní rolety, žaluzie - markýzy do exteriéru - interiérové rolety - sítě proti hmyzu - garážová vrata - sekční, rolovací.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - bytový nábytek - kancelářský nábytek - ordinace - hotely

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Výroba, šití: - divadelní opony - jevištní opony, závěsy - zatěmňovací a akustické závěsy.

Dodáváme sortiment od klasických žárovek, přes úsporné žárovky, zářivky, výbojky až po interiérová designová svítidla.

Firma Centrální vysavače Valčík dováží průmyslové, centrální vysavače a sací agregáty. Provozujeme eshop a zajištujeme montáž a záruční i pozáruční servis centrálních vysavačů nejen v regionu Brno, Olomouc, ale po celé ČR i v zahraničí. Jsme prodejci zn. Beam, Electrolux, Zanussi, Enke, DrainVac, GloboVac, Alliance, Oxygen. Usnadněte si ...

Firma Centrální vysavače Valčík s provozovnou Brumov-Bylnice zajišťuje pro klientelu z regionu Zlínský kraj montáže a opravy centrálních vysavačů. Provozujeme i eshop, kde můžete zakoupit průmyslové, centrální vysavače, náhradní díly a příslušenství. Působíme nejen v ČR, ale také na Slovensku. Zajistíme záruční i pozáruční servis v krátkých ...

Půjčovna, prodej nářadí. Prodej - odvlhčovače vzduchu, půjčovna odvlhčovače vzduchu. Školení pro obsluhy stavebních a manipulačních strojů.

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Montáž, prodej: -stínící technika CLIMAX a VELUX -žaluzie -těsnění

Prodej, montáž, servis, poradenství: -plastová okna VEKA topline - německý pětikomorový profil s 10-ti letou zárukou -plastové dveře -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu -servis okenních systémů -pozáruční servis -kompletní servis včetně demontáže a zednických prací -široká nabídka doplňků.

Eshop s nábytkem: - dětský nábytek - houpací křesla - kancelářský nábytek - komody - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - ložnice... a další.

Prodej: - vchodové dveře - plastové okno, okna - garážová vrata - předokenní rolety, žaluzie. Služby: - zaměření - demontáž stávajících oken - montáž nových oken - zednické práce - likvidace, odvoz - montáž parapetů.

Truhlářská výroba na zakázku: - repliky starožitného nábytku - exteriérové dveře - interiérové dveře - kuchyňské linky - vestavěné skříně - masivní stoly se židlemi - zábradlí - postele - patrové postele... a další.

Výroba nábytku na míru: - vestavěné skříně - nábytkové sestavy do celého pokoje - předsíně - pracovny - regály - pracovní stoly s kontejnery - knihovny - komody - nástavce - obývací stěny - televizní skříňky - postel - noční stolky.

Společnost Comfort cooling s.r.o. se zabývá dodávkou, montáži záručním a pozáručním servisem, opravou, revizí těsnosti a rekonstrukcí klimatizací, tepelných čerpadel, mrazících a chladících zařízení pro průmysl, gastronomii a domácnost. Oprava klimatizací, záruční a pozáruční servis, revize tešnosti Půjčovna odvlhčovačů. Dodávka, montáž, ...

Společnost TRINOM, spol. s r.o. se zaměřuje na projekci, dodávku, montáž a servis vzduchotechniky, klimatizace i tepelných čerpadel. Zajistíme komplexní dodávku od počátečního poradenství, až po provozní servis dodaného zařízení. Sídlíme na Praze 8. Projekce, dodávka, montáž, oprava, servis, služby: - klimatizace - vzduchotechnika - ...

Truhlářství, výroba: - stoly - židle - kuchyně - knihovny - dveře

Zámečnictví. Ploty, mříže, schodiště, brány, zahradní program, konstrukce, povrchová úprava. Doprava.