Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
PAILO DESIGN STORE s.r.o. provozuje e-shop Mujstastnydomov.cz, kde je bohatý sortiment povlečení, porcelánu, bytové dekorací, kabelek a dalších doplňků.

Martin Papež se specializuje na kompletní servis oken a dveří. Nabízí kvalitní plastová a hliníková okna, profesionální montáž a opravy starších oken. Zajišťují výměnu těsnění, skel a opravy mechanizmů. Poskytují také sítě, žaluzie a parapety.

MI SOLUCIÓN s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti podlahových krytin, na obchod s komoditami a na prodej interiérových předmětů.

AXIN Cushions s.r.o. má široký sortiment polstrů na paletový nábytek a látky v metráži. Specializují se na pohodlné a stylové polstry, které jsou ideální pro venkovní i vnitřní použití. V nabídce najdete různé barvy a vzory, které oživí každý prostor.

Kovářství Andrýsek Petr se zabývá uměleckými kovářskými pracemi i sériovou výrobou. Vyrábíme kované ploty, mříže i bytové doplňky. Zhotovíme zahradní, stavební, železářské nástroje a mezi naše služby patří také ostření seker či motyk. Sídlíme v obci Žeranovice, okres Kroměříž. Kovářství, kovářské práce, výroba: - stavební nástroje, nářadí - ...

Iridium spol. s r.o. – Dokonalost v každém detailu Vítejte u Iridium spol. s r.o., vašeho spolehlivého partnera pro komplexní řešení interiérů! Naše firma, sídlící na adrese Poděbradova 106, Brno, se specializuje na široký sortiment produktů a služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Kancelářský nábytek a ergonomická ...

KLG, s.r.o. – Váš Partner pro Dokonalý Kávový Zážitek. V malebné obci Mutěnice, na adrese Hodonínská 1287, najdete firmu KLG, s.r.o., která je synonymem pro špičkové kávovary a prvotřídní kávu a také čaj a čokoládu. Naším posláním je přinášet vám ten nejlepší kávový zážitek, ať už jste doma, v kanceláři nebo v gastronomickém provozu. Proč ...

Lukáš Foriš se zaměřuje na montáže oplocení, drátěných plotů, bran, branek a 2D a 3D panelů.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -ložnice -obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyně -jídelní nábytek -komody -okna -dveře-vnitřní, vchodové -dřevěné schody, schodiště -pokládka-podlahy -obložení-stropy, stěny -renovace-chaty (zateplení, nové opláštění). Služby: -návrh, rozpočet, montáž, doprava.

Výroba a montáž: -venkovní rolety -nadokenní -předokenní -pohledové -garážová vrata -sekční -rolovací -vjezdové brány -venkovní žaluzie.

Milan Paluch se zaměřuje na revize elektrických zařízení, spotřebičů, hromosvodů.

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Kamila Janíčková se zaměřuje na prodej a realizaci dekorací ve všech typech interiérů.

Výroba nábytku a bytových doplňků: - kuchyňské linky - nábytek z lamina - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

HOME PLACE 4YOU s.r.o. provozuje e-shop s elektronikou, oblečením, obuví, vybavením pro domácnosti, dílny, stavby, zahradu a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: - žaluzie (horizontální, vertikální, venkovní) - rolety - markýzy - těsnění oken, dveří - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

Luděk Lesonický se zaměřuje na profesionální servis oken a dveří, instalaci žaluzií, sítí proti hmyzu a na odborné poradenství.

E-shop s bambusovými roletami, markýzami, látkovými roletami, bambusovými rohožemi a venkovními i vnitřními parapety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: - vrata, brány: - sekční garážová vrata - průmyslová garážová vrata - výklopná garážová vrata - dvoukřídlá garážová vrata - rolovací garážová vrata - posuvná garážová vrata - křídlové brány - posuvné brány - pohony křídlových bran-přímočaré, - podzemní, ramenové - pohony ...

Výroba: - velikonoční dekorace - vánoční dekorace