Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Jsme přední český distributor elektroniky a elektrotechniky s významným postavením na českém trhu. Provozujeme e-shop, velkoobchod i velkou síť kamenných prodejen s elektronikou i elektrotechnikou širokého zaměření. V naší bohaté nabídce najdete široké spektrum produktů od elektronických součástek, měřících přístrojů, přes napájecí zdroje, ...

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Výroba nábytku z lamina i masivu na míru. Výroba dveří, oken a schodišť. Výroba střech, garážových stání a zahradních domků. Výroba dřevěných teras a fasád.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Prodej levných repasovaných domácích spotřebičů se zárukou, nových domácích spotřebičů ve II. jakosti včetně servisu.

Výroba, prodej, e-shop - těhotenské polštáře - kojící polštáře - kojenecké zboží - zavinovačky - pleny, osušky - dětské spací pytle.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce: -bytový textil, dekorační látky a záclony. Prodej: -různé polštářky, potažené sedáky -bytové doplňky, ručníky, osušky. Dále zajišťuje kompletní vybavení hotelů.

Truhlářství, truhlářské práce, zakázková výroba: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře -schody, schodiště -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -dřevostavby(chaty, chatky) -pergoly -vestavěné skříně -plovoucí podlahy -obložení palubkami -nábytek z masivu

Truhlářství, stolařství, truhlářská, stolařská výroba, prodej, dodávka: -návrh a realizace nábytku, nábytek -skříně, skříní -válendy -ložnice -obývací stěny, stěna -kuchyně, kuchyní, kuchyňské linky -dětské pokoje -kancelářský nábytek -prodejní pulty, regály -zpracování laminodesek, laminodesky -výrobky stavebního truhlářství.

Firma Elektro Ušela se specializuje na: Prodej elektromateriálu a elektrospotřebičů Kabely Vodiče Prodlužovací přívody Kabelové příslušenství Rozvaděče Svítidla a osvětlení Klasické žárovky LED žárovky Interiérová svítidla Venkovní svítidla Jističe Vypínače Zásuvky Holící strojky Kuchyňské spotřebiče ...

Výroba: - kancelářský nábytek - školní nábytek - regály pro prodejny - drátěný nábytek - prodejní stojany - sedací nábytek - drátěný program - zařízení pro zdravotnictvíKovovýroba. Stolařské práce. Vybavení: - interiéry - supermarkety - čerpací stanice - autosalony. Prodej: - kotle.

Coelsol s.r.o. se zaměřuje na záložní zdroje pro venkovní i domácí použití. Jedná se například o lampy, powerbanky, energetické stanice, nabíječky, síťové systémy a mnoho dalšího.

Zabýváme se výrobou prádelních košů, tzv. laviček se sedacím víkem. Víko je polstrované a potažené koženkou, nebo látkou. Dřevěná kostra, opletená přírodním materiálem, proutí, pedig, bambus, nebo bužírkou. Zakázková práce na míru, podle potřeb zákazníka. Prodáváme proutěné výrobky, koše zahradní, nákupní, krbové, nůše na záda s koženými popruhy, ...

Truhlářství - zakázková výroba. Vyrobíme vše na co si jen vzpomenete (kuchyně, dětské pokoje, vestavěné skříně, šatní skříně, zádveří, schody, kanceláře, pracovny).

Společnost HM - KLAPETEK s.r.o. zajišťuje stavební a výškové práce, služby hodinového manžela a další.

Kamenosochařství, kamenictví, práce: - kamenické - restaurátorské - stavební činnosti - výroba krbů - hřbitovní architektura - výroba umělý kámen - teraca - řezání kamene pilou.

Vybavení interiérů. Poradenství, prodej, montáž, pokládka, odborné ošetření podlahovin: -plovoucí podlahy-laminátové, dřevěné, korkové -koberce-smyčkové, stříhané, vpichované, kusové, čistící zóny -korek-podlahový, obkladový -PVC a přírodní linoleum-pásy, dlaždice -profilové lišty-přechodové, ukončovací, schodové, ...

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:1997, certifikátu SZÚ na veškerý prodávaný sortiment. Enviromentální audit OHSAS 18001:1999, bezpečnost práce. Studie, projekt, výroba, dodávky na klíč, montáž, kompletní servis, HOT LINE 6, rekonstrukce, řešení a grafické zpracování návrhu skladových interiérů -regály, ...

Zakázková výroba kovaných a zámečnických produktů jako jsou brány, branky, mříže, schody, zábradlí, nábytek. Nabídka dřevěných pelet a briket.. Výroba kované brány, branky, ploty, mříže, schody či zábradlí, kovaný nábytek, svícny, doplňky do vinných sklepů, krbové nářadím aj. Jedná se převážně o zakázkovou výrobu a proto skutečný design ...

Prodej, maloobchod truhlářských potřeb, truhlářské potřeby. Truhlářská výroba, truhlářské práce, truhlář, v ýroba nábytku. - dřevěné okna, okno, oken - dveře, dveří - nábytek z masivu i lamina - skříně, ložnice, kuchyně, stoly, židle.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: -elektroinstalační materiál -svítidla -vodiče, kabely, šňůry -ventilátory -akumulační kamna -ohřívače vody, bojlery elektrické, kombinované. Výkup: -použité výbojky -použité zářivky.

Revize elektrických zařízení, instalací, spotřebičů, strojů, hromosvodů, transformátorů a další.

Prodej, e-shop prodej sprchových koutů, masážních boxů a van ad.

Centrum garážových vrat TAM. Prodej komůrkových polykarbonátových desek. Plexisklo. Garážová vrata, pronájem plošin. Zakázková kancelář Dačice Náměstí Republiky 88/5 Dačice 380 01 mobil: 728 312 403 e-mail: fucik@tamznojmo.cz

Firma Ondřej Balštík k sídlem v okrese Hodonín se zabývá dodávkou a odbornou montáží vzduchotechniky (klimatizační jednotky, vytápění a chlazení, regulační zařízení, průmyslová filtrace a speciální ventilátory). Spolupracuje s renomovanými dodavateli a výrobci vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, jako jsou například Daikin, LG, Samsung, ...