Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej a instalace plynových zařízení. Opravy a revize plynových zařízení.

ITTC Stima, spol. s r.o., Humpolec Velkoobchod, prodej, e-shop: -velký výběr dřevěných a kovových židlí, stolů z produkce předních italských výrobců -dodávky převážně pro maloodběratele tzn. prodejny nábytku, kuchyňská studia, velkoobchody nábytkem a firmy zabývající se realizací interiérů Vzhledem ke kapacitě skladového zázemí jsme ...

Firma 24 mall s. r. o. se zabývá prodejem i stavbou krbů a kamen. Zajistíme realizaci a návrh kompletních krbů na klíč. Široký sortiment také naleznete v našem internetovém e-shopu, který je zaštítěn kamenným obchodem se sídlem v Opavě. U nás máme vše nejen pro stavbu krbu, ale také pro jeho údržbu. Samozřejmostí jsou také různé doplňky ke ...

Ing. Michal Kuběna se zaměřuje na výrobu a internetový prodej industriálního nábytku a mechových dekorací a obrazů.

Martin Vodvářka se zaměřuje na výrobu a prodej svíček ze včelího vosku a na svém e-shopu prodává také knoty a vánoční ozdoby.

Návrhy, prodej a realizace osvětlení: -domu -bytu -zahrad -průmyslových objektů atd.

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Prodej - bezkomínové krby - uhlí - palivové dřevo - brikety.

Výroba, prodej: -sušáky na ručníky -speciální elektrická topná tělesa do radiátorů -obrábění nerezových ocelí -CNC obrábění -CNC soustružení.

Společnost Decoform, s.r.o. provozuje e-shop s širokou nabídkou nábytku z tvorby zahraničních i domácích designérů a prověřených evropských výrobců. V našem sortimentu naleznete kovový venkovní nábytek, židle, křesla, zahradní lavice, nábytek do ložnic či vybavení pro restaurace a veřejné využití. E-shop, internetový obchod: - designový ...

Velkoobchodní a maloobchodni prodej: - jídelní sestavy - stoly a židle z masivního dřeva.

Výroba: - brány, branky - ocelové přístřešky - zábradlí klasické i nerezové - ocelové designové květináče s různou povrchovou úpravou - kovové doplňky do interiéru i exteriéru. Opravy alu disků. Broušení nožů. Svařování technologií MIG-MAG i TIG.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Stavba kamen a krbů: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - kachlová kamna - hypokaustová kamna - zahradní krbové sestavy - pizza pece. Stavba a vložkování komínu.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Kvalitní masivní nábytek do vašeho interiéru na jednom místě. Obrovská nabídka nejrůznějších kusů postelí, židlí, skříní a podobně. Jednoduše si vyberte a nechejte si vše dovézt zdarma.

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Návrh, výroba: -šperky -oděvní doplňky -netradiční nábytek aj.

Celokovové krby pro mnohoúčelové využití: - krb zahradní - krb rohový - krb maxi.