Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost Decoform, s.r.o. provozuje e-shop s širokou nabídkou nábytku z tvorby zahraničních i domácích designérů a prověřených evropských výrobců. V našem sortimentu naleznete kovový venkovní nábytek, židle, křesla, zahradní lavice, nábytek do ložnic či vybavení pro restaurace a veřejné využití. E-shop, internetový obchod: - designový ...

Velkoobchodní a maloobchodni prodej: - jídelní sestavy - stoly a židle z masivního dřeva.

Výroba: - brány, branky - ocelové přístřešky - zábradlí klasické i nerezové - ocelové designové květináče s různou povrchovou úpravou - kovové doplňky do interiéru i exteriéru. Opravy alu disků. Broušení nožů. Svařování technologií MIG-MAG i TIG.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Stavba kamen a krbů: - teplovzdušné krby - teplovodní krby - kachlová kamna - hypokaustová kamna - zahradní krbové sestavy - pizza pece. Stavba a vložkování komínu.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Kvalitní masivní nábytek do vašeho interiéru na jednom místě. Obrovská nabídka nejrůznějších kusů postelí, židlí, skříní a podobně. Jednoduše si vyberte a nechejte si vše dovézt zdarma.

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Návrh, výroba: -šperky -oděvní doplňky -netradiční nábytek aj.

Celokovové krby pro mnohoúčelové využití: - krb zahradní - krb rohový - krb maxi.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Výroba: - kuchyňské nádobí - výrobky ze dřeva: - krájecí desky - snídaňová prkénka - servírovací desky

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Estamp je velkoobchod, provozuje e-shop s nábytkovými úchytky. Zakázková výroba: - věšáčky, háčky - madla na dveře. Dále provozuje Penzion Ubytování „Ve dvoře“

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Velkoobchod i maloobchodní prodej: - tapety na zeď - fototapety a plakáty - bordury - samolepicí fólie - dekorace na zeď - bambusy - bytový textil - garnýže - lepidla na tapety.

Prodej Aku, elektrického, ručního nářadí, široký sortiment nářadí pro všechny profese pro hobby i profesionální použití. Ruční nářadí asist, Brusky, pneumatické kladivo, vrtačky, hoblovačky, pily, hoblíky, elektrické navijáky, frézky, tavné pistole.

Prodej: -nábytek -obývací stěny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyně.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941