Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, oprava, servis: -domácí chlazení, chladničky (ledničky), mrazničky (mrazáky) -průmyslové chlazení -klimatizace, klimatizační zařízení obchodů, kanceláří, bytů, automobilů -vybavení obchodů a restaurací chladicí vitríny, obkládací a mrazicí boxy, gastrotechnika.

Oprava, servis: -televize -radia -magnetofony -gramofony Prodej: -televize -pračky -ledničky(chladničky).

Truhlářství, podlahářství

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - ubrusy - povlaky na polštáře - bytový textil.

Krbáři, kamnáři, stavba a realizace, e-shop: - moderní obestavby krbových vložek - stavba krbů - stavba krbových a kachlových kamen - prodej krbových vložek - krbové vložky na klíč - krbová i kachlová kamna - nerezové a zděné komíny - e-shop: velký výběr krbových, kachlových kamen, krbových vložek, krbových košů i nářadí ke krbu.

Výroba - čalouněný nábytek

Dodávka a montáž - stínící technika Dodávka a montáž - dřevohliníkové, dřevěné, plashliníková a plastová okna, dveře

Prodej, montáž, servis: - klimatizace Opravy: - chladničky, mrazničky.

Tesařství, pokrývačství, klempířství oblast Zlínský, Olomoucký a Jihomoravský kraj. Práce: -pokrývačské - pokrývání šikmých i rovných střech -tesařské -klempířské -sádrokartonářské, montáže sádrokartonu -menší zednické úpravy při stavbě střech -montáže střešních oken VELUX, ROTO -izolace střechy, zateplování podkroví, ...

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -skříně -stolky -postele -kancelářský nábytek -dveře -pergoly -schodiště -zábradlí

Prodej, e-shop, servis, montáž: -chladničky -pečící trouby varné desky -odsavače par -mikrovlné trouby -myčky nádobí -mrazničky, pračky -sporáky -malé elektro -autorizovaný servis značek AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, FAGOR, ASPES, PRIVILEG, ARDO, KORYNA.

Výroba, prodej, oprava: -čalounická -matrace vyrobené bez použití lepidel pružinová, polyuretanová, polyuretanová, sendvičová, latexová -čalouněný nábytek -sedací soupravy -postele dvoulůžka, jednolůžka, patrové -noční stolky, úložné prostory -skříně, komody -botníky, věšáky a zrcadla, police.

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety

Hodinový manžel Michal Pásztor nabízí Elektrické rozvody a instalace, malování a tapetování, stavební práce, instalatérské práce, údržba, opravy a montáž nábytku.

Český výrobce lůžkovin a kvalitního bytového textilu. Výrobce je na trhu od roku 2008. Vlastní originální motivy a tisky.

Společnost Dw Půjčovna s.r.o.provozuje půjčovnu stavebního oplocení, betonových panelů a dopravního značení.

Stěhování Malířské práce Montáž - nábytek Drobné práce v domácnosti - přípravné a dokončovací stavební práce Práce na zahradě

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Výroba: -atypický nábytek na zakázku -kuchyňské linky včetně dodávky spotřebičů -obývací, dětské pokoje, vestavěné skříně -ložnice, schody, schodiště a jiné. Výroba, zpracování velkoplošných materiálů MDF, formátování, profilování. -vyrobíme na míru dle Vašich požadavků a představ.

Prodej: -sportovní poháry, trofeje, medaile, etue, sošky, figurky, plakety, talíře, věnce -kokardy, vlaječky a diplomy pro všechny sportovní, společenské, sběratelské, chovatelské, kulturní a další akce.

Výroba nábytku a kompletní realizace interiérů a exteriérů na klíč pro soukromé uživatele i komerční sektoru. Zajistíme výrobu, dopravu i montáž výrobků u zákazníka.