Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Kompletní služby elektroinstalací. Klimatizace Sinclair, LG, Samsung. Elektronické zabezpečovací systémy a kamerové systémy. Přístupový a docházkový systém.

Truhlářství. Výroba, prodej a montáž nábytku: -na zakázku kuchyňské linky, vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský, ordinační nábytek -dveře, skříně, komody a další doplňky z masivu.

Společnost TEFCOLD CZ s.r.o.. se zabývá prodejem elektrozboží - chladicí, mrazicí a vytápěcí techniky pro domácnosti a provozovny. Nabízí široký sortiment gastro vybavení. Mezi produkty naleznete chladničky, mrazničky i lednice s mrazákem, vinotéky, chladicí vitríny, pulty a skříně, výrobníky ledu, vakuové baličky aj. A specializuje se také ...

Společnost ELKEMA je vaším spolehlivým partnerem v oblasti elektromontáží a stavebnictví. Ať už potřebujete silnoproudé nebo slaboproudé elektromontáže, měření a regulaci, projektovou a rozpočtovou činnost, revize, stavební práce nebo stavbu rodinných domů na klíč, ELKEMA vám nabídne kvalitní a komplexní řešení za přiměřené ceny. Zabýváme se také ...

Společnost Jan Zálešák vznikla v roce 1998 a sídlí v obci Bánov v okrese Uherské Hradiště. Hlavním oborem činnosti je instalace rozvodů vody, topení a klimatizace. Naše činnost: - rozvody vody - rozvody topení - rozvody klimatizace a další s tím související činnost. Sídlíme na adrese Bánov 695 v obci Bánov.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalouněný nábytek - čalouněné sedací soupravy (klasické, moderní, kožené). Realizace interiérů: - sedací nábytek (čalouněné lavice, polokřesílka, sedací boxy, barové židle). Stolařské, truhlářské práce. Čalounické práce.

Práce: -truhlářské, truhlářství. ZDRAVÉ SPANÍ. Výroba, prodej, montáž: -ložnice z lamina i masivu, i atypické rozměry -nábytek interiérový: -bytový, kancelářský, kuchyňský. Maloobchodní prodejna - nábytek: -Luhačovice, Uherskobrodská 982 tel.: 605791019.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -ložnice z lamina i masivu, i atypické rozměry -nábytek interiérový: -bytový, kancelářský, kuchyňský.

Stolařství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně

Firma Radim Novotný se sídlem v Kladně se zabývá renovacemi dveří a zárubní. Současně také nabízíme realizaci vestavěných skříní na míru. V rámci své činnosti nabízíme veškerou činnost včetně zaměření, zpracování cenové kalkulace a montáže. Renovace vašich dveří, včetně zárubní vám zajistí vysokou odolnost, stálobarevnost, snadnou údržbu a ...

Společnost Elektro Puchner z Moravských Budějovic se specializuje na elektroinstalace, revize elektrických zařízení včetně zajištění elektroinstalačního materiálu a poradí si nejen s rozvody a hromosvody.

Prodejce nábytku. S naším nábytkem bude váš domov krásnější. Prodáváme nábytek do všech místností. Od vstupních hal po obývací pokoje, kuchyně, ložnice..

Společnost MONTEMA, spol. s r.o. z regionu Zlín je montážní firma se zaměřením na ocelové konstrukce, technologické celky a potrubní průmyslové rozvody. Provádí i stěhování strojů. strojních zařízení. Montáže i demontáže ocelových konstrukcí, výrobních linek a technologických celků provádíme po celé ČR. Naše firma působí v gumárenství, ...

Výroba: - zakázková kovovýroba - zámečnické a svářečské práce - provádíme oplocení pozemků - strojní obrábění kovů

Společnost ENIS Solutions s.r.o. se specializuje na komplexní služby pro veřejné osvětlení obcí, měst a soukromých areálů.

Eshop Bez tmy provozuje kalMmach, s.r.o. Zabýváme se prodejem úsporného osvětlení ve všech sférách, hlavně tzv. LED.

Specializujeme se na výrobu a prodej hliníkového oplocení a dekoračního venkovního osvětlení. Nabízíme hliníkové ploty, oplocení nebo pouze plotová pole s moderními motivy a spolehlivým provedením.

Výroba, prodej, e-shop: - firemní oblečení - uniformy, školní uniformy - ručníky

- průmyslové odstředivky separace pevná a tekutá fáze - dodávky technologií na klíč -chladící technika - hybridní chladiče - adiabatický chladiče - chladící věže - strojní chlazení - chillery - kolony a výplně do kolon - kompresory Burckhardt Compression AG

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Výroba, práce: -rytí, gravírování -zámečnická -štítky, jmenovky -psí známky, klíčenky, firemní a informační tabule -razidla, razníky včetně kalení plombovací kleště -stříkací šablony -vypalovadla -gumová razítka, samobarvící TRODAT, dřevěná, číslovačky, datumovky Výroba: -pneuměřiče pro osobní i nákladní vozidla -výfuky, díly výfuku ...

Kvalitní zboží pro dům a zahradu dodává rodinná firma Garnýže Milan Dvořáček z Petrovic. Vyrábíme dřevěné, kovové garnýže a záclonové kolejničky z kvalitních materiálů. Skladem máme také stínovky, kotlíky na guláš a pařáky na maso za příznivé ceny. Vše vám rychle dodáme v okolí Brna, Blanska a po celé České republice.

Společnost Guardi CZ - Radek Holusek se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž bezúdržbových hliníkových plotů, bran, balkonů, přístřešků i terasových profilů. Působíme v rámci celé České republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drátěné, mřížové ploty - hliníkové balkony - hliníkové branky, posuvné a křídlové brány - hliníkové ...

Zakázkové truhlářství a realizace dřevostaveb zajistí Jiří Hroch. Vyrábíme dřevěná okna, dveře, ale také samostatná schodiště a různé bytové doplňky od stolů až po parapety. Provádíme i větší zakázky nábytku z masivu, dětských pokojů, ložnic a ostatních pokojů. Také vám postavíme kompletní dřevěný dům na klíč.

Prodej, montáž: - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Oprava, servis: - okna ( plastová, hliníková, euro)