Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Postele z masivu a tvrzené dřevotřísky pro dospělé i děti. Kvalitní borovicové a olšové dřevo. Klasické postele a postýlky, palandy, rozkládací postele a další.

Prodej: -molitan -potahové látky. Výroba: -čalouněné dveře -vrstvené matrace -molitanové matrace -lůžka, dvojlůžka, válendy, letiště. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -rohové lavice -čalouněný starožitný nábytek -čalouněné dveře.

Krásně vyzdobený stůl či tabule, na kterém leží velmi dobře padnoucí ubrus, jistě oživí interiér vaší restaurace a přitáhne pozornost nejednoho návštěvníka. Proto vám doporučujeme, abyste se seznámili s naší nabídkou. Najdete zde širokou škálu vzorů látek v různých barvách. Naši klienti mohou velmi dobře přizpůsobit prostírání barvě své ...

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Výroba: - reklamní produkty pro pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové společnosti. Servis - elektrické nářadí - domácí spotřebiče.

Výroba a prodej zahradní doplňky Rohatec Socha, sochy, zvířat, osob, svatá, socha, svatý Urban, Sv. Josef, Anežka Česká, Marie, Cyril a Metoděj, pes, psa, kočka, lev, vy, jestřáb, sokol, orel, kohout, krokodýl, žába, šnek, hlemýžď, trojčata, květinářka, Venuše, David, víla, fontány, fontána, kašna, kašny, chrlič, čerpadlo, japonská lampa, ...

Kuchyňské studio Válek & Kačena s.r.o. nabízí kuchyně na míru. Pobočka v Olomouci a v Ostravě.

Kuchyňské studio, kuchyně na míru, pobočka v Olomouci a v Ostravě.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Činnost: - úsporná LED světla a osvětlení - regulace vytápění - zabezpečení - GSM

Firma Jiří Heřmanský se zabývá truhlářskou výrobou atypického nábytku na zakázku. V rámci naší činnosti vyrábíme interiérový i zahradní nábytek dle požadavků našich zákazníků. Současně také realizujeme montáž zárubní, dveří a doplňků značky Vltavín.  Vyrábíme např. vestavěné skříně, stoly, schodiště, kuchyňské linky, pergoly, ploty a zahradní ...

Instalace, montáže: - sítě proti hmyzu - stínící technika - horizontální žaluzie, textilní roletky DEN-NOC, vertikální žaluzie, venkovní žaluzie, venkovní rolety, screenové rolety, markýzy výsuvné - garážová vrata - pergoly - parapety interiér - exteriér. Zámečnická výroba z hliníku.

Společnost Eco-stations, s.r.o.se snaží snížit riziko poruch, odstávek a požáru ventilace a výrobních zařízení. Díky pravidelnému čištění naši klienti na jedničku procházejí přísnými hygienickými kontrolám.

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.

Výroba, dodání, montáž, prodej: -nábytek (kusový) i atypických rozměrů -kuchyňský, kuchyně -interiérový sektorový, kancelářský -vestavěné skříně na míru. Služby: -návrhy interiérů.

Světelné studio ImLight - showroom na ploše více než 200m2, pro zákazníky vystaveno na 250 ks interiérových i venkovních svítidel. Velkoobchod svítidel: - moderní osvětlení, svítidla-LED technologie. Světelné výpočty pro Váš rodinný dům, kancelář, průmyslový objekt.

Výroba, montáž: - dveřní systémy - okna, AL výplně otvorů - vrata, brány, doplňky

Raalizace a rekonstrukce interiérů i exteriérů. Vybavení interiéru nábytkem a dekoracemi Financování, pojištění a reality

Martin Slezák poskytuje služby hodinového manžela, zaměřuje se na opravy v domácnosti, výměny zásuvek, montáž nábytku, zapojení elektrických zařízení a mnoho dalšího.

Firma JLsteel s.r.o. zajišťuje výrobu lehké ocelové konstrukce (brány, branky oplocení, zahradní domky)

Prodej, maloobchod: -punčochové zboží - ponožky, punčochy -spodní prádlo -sportovní trikoty -legíny -ložní povlečení -ubrusy -náčiní pro moderní gymnastiku.

Služby: - instalace a servis klimatizací - zdroje chladu - vzduchotechnika - systémy MaR - jádrové vrtání

Výkup, prodej, opravy: -použitý nábytek.