I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Prodej, e-shop - bytové doplňky - svítidla, osvětlení - ochrany hran.

Umelý vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladáte moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to nejlepšie na Slovenskom trhu. Nájdete u Nás najmodernejšie umelé vianočné stromčeky v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím alebo zasnežené umelé stromčeky či stromčeky na drevenom pníku. Naše umelé vianočné stromčeky sú od základu stavané ...

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

On-line prodej kuchyňského vybavení a potřeb pro domácnosti. Zejména doplňky pro vaření, pečení, stolování nebo skladování potravin.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Nástěnné bytové dekorace ORAC DECOR

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Prodej dekorací do bytu i na zahradu. Naším zaměřením jsou vánoční svítící řetězy, které máme jako jedni z málo i v modelech na dálkové ovládání. Kromě řetězů nabízíme i jiné typy vánočního osvětlení.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - proutěné košíky, koše na prádlo, na dřevo - proutěné truhly - proutěný nábytek.

Činnost: - umělecký kovář, zámečník a restaurátor Výroba: - kované brány, ploty, mříže - nábytek, bytové doplňky - krbové nářadí - vývěsní štíty.

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

E-shop s nábytkovým kováním (úchytky, knopky, mušle, věšáky), doplňky pro úpravu nábytku a velkoobchod pro nábytkáře, truhláře a designery. Naleznete u nás širokou nabídku úchytek, věšáků a knopek především od rakouského výrobce SIRO a produkty italského výrobce Bosetti-Marella. Moderní, minimalistické, rustikální, dřevěné, kožené, porcelánové, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek - bytové doplňky.

Výroba a prodej: - instantní směsi do nápojových kávovarů, automatů - čaj, káva, cappuccino - doplňky, smetana, kelímky. Prodej: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a další -sedací vaky Fatboy Covim. Služby: - cateringové služby, organizování společenské akce, svatba a svatební hostiny, program, ...

Prodej-dovoz a montáž kvalitního nábytku a bytového sortimentu. Rekonstrukce a vybavení nájemních bytů a domů na klíč. Záruka a rychlý servis.

E-shop - dekorace a doplňky pro dům a zahradu - svíčky - umělé květiny.

Prodej, e-shop - bytové doplňky - nábytek - koberce - obrazy.

E-shop: - peněženky - kabelky, tašky - móda - deštníky - pouzdra na brýle, telefony - bytové doplňky - Santoro London

Prodej, e-shop: - stylové vybavení a doplňky do domácnosti

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -proutěné zboží -rohože, rohožky -rolety -ratanové doplňky -prostírání -keramika, dárkové zboží -sušené aranžmá, umělé květiny.

Zařizování - interiéry Prodej - bytové dekorace Výroba a prodej - bytový textil

Dekoratérské studio bytového textilu, moderní interiéry, záclony, dekorační látky, garnýže, žaluzie, rolety.

E-shop: - reprodukce čínského starožitného nábytku z období dynastií Ming

Služby: -pilařská výroba -zpracování dřeva -dřevovýroba