I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Sunnymarket, s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s levným zbožím - hračky, domácí potřeby, svíčky, drogerie, dárkové zboží a další.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Prodej, e-shop: - garnýže - záclonové tyče

Dante se zabývá prodejem bytových doplňků, především záclon již dvacet let.

Na Brahmashopu je možné zakoupit věci pro esoteriku, aromaterapii. Přírodní kosmetika, dekorace a doplňky.

Firma se zabývá dovozem a distribucí dárků, dekorací a zahradního nábytku. Velkoobchod s dekoracemi.

Čalúnnictvo Kuriérske služby Upratovacie práce Donášková služba Leasingová činnosť Montáž sadrokartónu Vedenie účtovníctva Administratívne práce Maliarstvo, natieračstvo Prenájom športových potrieb Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Kancelárske, sekretárske a kopírovacie služby Mechanické úpravy v rozsahu voľných ...

Na e-shopu Tiko-dekorace nakoupíte dřevěné dětské hodiny a další dekorace. Všechny dekorace jsou ručně malované, vhodné do dětských pokojů, heren, MŠ i dětských ordinací.

Maloobchod, prodej: -truhlářské potřeby -dřevotřískové laminové desky -překližky -biodesky smrkové -dýhované dřevotřísky a laťovky, MDF -plovoucí laminové podlahy, přírodní podlahy -pracovní desky a parapety -dveře interiérové, protipožární -lepidla, silikony, stavební pěny, speciální lepidla, klih -sololaky, sololity -kování stavební, ...

Jako bytový architekt a návrhář bytového designu se zaměřuji na tvorbu vlastních originálních věcí dodávajících šmrnc každému interiéru, soukromým i komerčním prostorům. V MarK designu se zabýváme návrhy interiérů a tvorbou vlastních bytových doplňků. Základem je kvalitní ruční práce a originalita. V našem portfoliu naleznete zrcadla, ...

Viva Kids s.r.o. provozuje obchod zaměřený na děti a miminka. Má široký výběr oblečení, hraček a vybavení do dětských pokojů.

WOODILO design s.r.o. se specializuje na designové dekorace a nábytek ze dřeva a mechu a provozuje kavárnu.

Společnost Houseland s.r.o. nabízí široký sortiment - nábytek, vybavení do koupelen, kuchyně, dále koberce, dekorace či vybavení do dětských pokojíčků, zahrady či osvětlení.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

E-shop s moderními obrazy do bytů a dalších prostor. Bytové obrazy. Moderní 3D obrazy.

Největší výběr kvalitních garnýží a záclonových kolejnic v ČR. Vše skladem. Rychlé dodání. Rozměry na míru. Pravidelné SLEVY!

Služby: -rámování obrazů, certifikací, plakáty -vícebarevné paspartování. Výroba, prodej: -dřevěné, kovové rámy -euroklipy -plátěné olepky, pasparty.

Holdekor s.r.o. se zaměřuje na prodej produktů od keramických váz po plyšové skřítky, ideální pro zkrášlení domu, zahrady či balkónu.

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Výroba, prodej: - kvalitní korkové nástěnky - tabule a neheřlavé nástěnky.

Truhlářství. Výroba: -nábytek -kuchyně různých typů (fólie, masiv, lamino) -obývací stěny, dětské pokoje -komody, kredence, skříně(masiv) -dveře vstupní (prosklené, kazetové) -interiérové dveře se zárubněmi(masiv, dýhy, prosklené, plné) -výroba z masivu -schody -obložení -podlahy -chaty -ploty -dřevostavby -další truhlářské ...

Originální autorské svíčky z palmového vosku - harmonizační svíčky, čakrové svíčky, andělíčci přání, magické svíčky, pomocné svíčky, interiérové svíčky a jiné.

Činnost: -výtvarná. Prodej: -obrazy olejomalba, perokresba, pastel, akvarel, tužka, uhel -fotografie zvířata -autorská bižuterie -skleněné komponenty od čských sklářů, zvířata, náhrdelníky -stříbrné přívěsky zvířat a náušnice -přívěsky na mobil -dekorativní malba na interiérové stěny, fasády, reklamní panely -malba na achátové plátky, ...

ALFA Interier se zabývá zakázkovou truhlářskou výrobou nábytku a prodejem nábytku různých výrobců z ČR a SR s možností úprav na míru. Spolupracujeme s dodavateli - BMB, NEW DESIGN, FAGUS, FINES, USTOHAL, JECH, DPV, AHORN, MPO TRADE, MONARC, IKTUS. Interiérové studio, interiéry na zakázku, na míru. Vlastní truhlářská výroba nábytku z ...