I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Dovoz a distribuce afrických rukodělných výrobků, bytových doplňků, módních doplňků, hudebních nástrojů. Poradenství, propagace africké kultury a umění.

Prodej a e- shop - svítidla Prodej a e- shop - krby Prodej a e-shop - nábytek a bytové doplňky

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Nabízíme široký sortiment Dárků, Dekorací a Bytových doplňků z Velké Británie, Belgie a USA.

Velkoobchod s rámy a potřebami pro rámaře. Dovozce kovových i dřevěných rámů a paspart. Značky Fontanelli, Adhisa, Crescent, DPI a další. Řezací servis, dodávky do 24h. Prodej řezacích strojů.

Veškeré čalounické práce židle, sedací soupravy opravy - starožitný nábytek Výroba - matrace na míru

Velkoobchod a maloobchod: -umělé květiny -keramika -proutěné zboží -vánoční zboží -velikonoční zboží -bytové doplňky -aranžování interiérů.

Prodej - japonské starožitnosti a dekorace Internetový obchod

Prodej: - malovaný textil - malované sklo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -proutěných a slaměných -rákosové rohože od 30kč/m2 (ohradový rákos) -interiérové rohože palmové, bambusové, dýhové -koše užitkové, nákupní, pro děti -prádelní koše -truhly šíře -pelíšky a přepravky pro domácí zvířata -proutěné ...

Alternativní truhlářství: - design a výroba uměleckého nábytku - ruční výroba uměleckého nábytku - ruční výroba doplňků ze dřeva - ruční práce se dřevem - kvalitní ruční práce - originální dřevěné doplňky - zakázkové truhlářství - nábytek z masivu - alternativní truhlářství - kuchyňské desky - truhla - věšáky - postel ...

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dveře - ložnice - bytové doplňky - přístřešky na auta - pergoly - venkovní terasy z exotických dřevin. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Nábytkové studio Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytek, tapety, záclony i závěsy - garnyže, zrcadla, osvětlení.

Bytové doplňky: - bytové dekorace - nástěnné hodiny - bytová designérka

Elektromontáže Montáž - nábytek Hodinový manžel Montáž - schody - zábradlí, ..

Truhlářství- zakázková výroba: -dřevěná klasická i atypická okna -okna pro historické objekty dle původní podoby (kopie) v souladu s nároky památkářů -dveře vchodové, bytové -kancelářský nábytek -bytové doplňky -nábytek Ostatní zakázková výroba dle dohody

Truhlářské práce Zakázková výroba nábytku z lamina, dýhy a masivu (vestavěné skříně, kuchyně, postele atd.) Zakázková výroba vstupních dveří z masivu.

Výroba nástrojů- lisování leštění omíláním v bubnech - vrata - mozazné miniatury - zámečnické práce Prodej - mosazné miniatury (svícny, stojánky na květiny, globusy, ...)

E - shop - kosmetika - parfémy dovoz Indie Prodej - repliky starých gramofonů dovoz Indie E-shop - bytové doplňky (dovoz Indie) - bylinné přípravky - dámské, pánské a těhotenské oblečení - dětské oblečení

-Velkoobchod -Výroba jednoduchých bytových doplňků a suvenýrů ze dřeva a kovu -Výroba porcelánových a keramických výrobků (kromě pro stavebnictví) Zámečnictví, nástrojářství

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Velkoobchod, maloobchod, zásilkový prodej: -spotřební zboží pro domácnost.

V našem internetovém obchodě bytovytextil.com naleznete bytové doplňky, bytový textil, povlečení, ubrusy a největší výběr záclon v ČR od nejkvalitnějších výrobců a dodavatelů z celé Evropy. Nabídka sortimentu v našem internetovém obchodě je pravidelně rozšiřována a aktualizována.