I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Výroba - bytové doplňky Stavební činnost.

Internetový obchod - keramika čajové a jídelní soupravy Internetový obchod - náhrdelníky, roztahováky, přivěsky z fima - ocelové a stříbrné šperky piercingy, prsteny, naušnice, náramky, řetízky - bižuterie drátované šperky, egyptské šperky Internetový obchod - kuřácké potřeby (vodní dýmky, pouzdra, ořezávače ...

Ruční zakázková výroba - košíkářské zboží Kurzy - pletení z vrbového proutí

Prodej - ručně vyráběné parafínové svíčky Prodej - nábytek - bytové vybavení - sedací soupravy - stoly - židle

Návrhy a realizace interiérů se zaměřením na textilní doplňky. Interiérové studio.

Výroba, vývoj, testování: - sedacích pytlů a vaků zn. Bag4U Sídlo společnosti: Pod Strojírnami 747 Praha 9 190 00

Originální koš na prádlo, koš na třídění prádla, koš na tříděný odpad, koš na hračky, koš na třídění hraček, koš na lůžkoviny, koš na čisté prádlo, úložné prostory. 100% český výrobek, 100% ruční práce, 100% český design.

Dovoz a distribuce afrických rukodělných výrobků, bytových doplňků, módních doplňků, hudebních nástrojů. Poradenství, propagace africké kultury a umění.

Prodej a e- shop - svítidla Prodej a e- shop - krby Prodej a e-shop - nábytek a bytové doplňky

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Nabízíme široký sortiment Dárků, Dekorací a Bytových doplňků z Velké Británie, Belgie a USA.

Velkoobchod s rámy a potřebami pro rámaře. Dovozce kovových i dřevěných rámů a paspart. Značky Fontanelli, Adhisa, Crescent, DPI a další. Řezací servis, dodávky do 24h. Prodej řezacích strojů.

Veškeré čalounické práce židle, sedací soupravy opravy - starožitný nábytek Výroba - matrace na míru

Velkoobchod a maloobchod: -umělé květiny -keramika -proutěné zboží -vánoční zboží -velikonoční zboží -bytové doplňky -aranžování interiérů.

Prodej - japonské starožitnosti a dekorace Internetový obchod

Prodej: - malovaný textil - malované sklo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -proutěných a slaměných -rákosové rohože od 30kč/m2 (ohradový rákos) -interiérové rohože palmové, bambusové, dýhové -koše užitkové, nákupní, pro děti -prádelní koše -truhly šíře -pelíšky a přepravky pro domácí zvířata -proutěné ...

Alternativní truhlářství: - design a výroba uměleckého nábytku - ruční výroba uměleckého nábytku - ruční výroba doplňků ze dřeva - ruční práce se dřevem - kvalitní ruční práce - originální dřevěné doplňky - zakázkové truhlářství - nábytek z masivu - alternativní truhlářství - kuchyňské desky - truhla - věšáky - postel ...

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dveře - ložnice - bytové doplňky - přístřešky na auta - pergoly - venkovní terasy z exotických dřevin. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Nábytkové studio Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytek, tapety, záclony i závěsy - garnyže, zrcadla, osvětlení.

Bytové doplňky: - bytové dekorace - nástěnné hodiny - bytová designérka

Elektromontáže Montáž - nábytek Hodinový manžel Montáž - schody - zábradlí, ..