I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Podlahové lišty a profily, podlahové izolace, lišty k obkladům a dlažbě, podlahy dřevěné a laminátové, garnyže, rolety, termofólie, stropní lišty, stropní a stěnové dekorace.

Prodej: - LED obraz - doplněk interiéru kombinující nástěnný světelný LED panel s obrazem.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

První česká továrna na prošívané přikrývky založená roku 1925. Výroba: -přikrývky -podložky -polštáře -různé doplňky -válečky -límce -dětský program -náplň -husí peří, prachové peří -čistá střižní vlna -polyestery plné i duté.

Prodej dárků, dekorací, bytových doplňků, nábytku do bytu nebo zahrady, čajů a káv. Ruční výroba svatebních oznámení a přání.

Maloobchod, prodej, e-shop - ratanový nábytek - dárkové a umělecké předměty - užitková a dekorativní keramika - obrazy - šátky, kravaty a deštníky z ručně malovaného hedvábí - přírodní karlovarská kosmetika, luxusní italská a francouzská mýdla - dřevěné sošky, dřevěné hračky českých výrobců - ručně vyráběné šperky - kožené ...

Prodej: - reprodukce obrazů - plakáty - rámy na obrazy.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky

Výroba, prodej: -samolepící dekorace na zeď -samolepky na zeď v mnoha velikostech a barevných odstínech. Doprava zdarma nad 1500, - Kč.

Internetový obchod se sklem Prodej dekorativního a kuchyňského skla, bižuterie, svítidel, dárkového zboží a reklamních předmětů včetně zakázkové výroby.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -keramika.

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

Bytové doplňky-BLOMUS, QUATTTEC, Mo­Doo, AS ROVI, ESPRIT, MOR­SO, Komar, STAR­DECO, SIGG, MOREE … Naleznete zde moderní bytové doplňky světových značek .

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Ruční výroba, prodej: - parafínové svíčky Výroba, odbyt, vzorkovna: Palackého č.p. 3 277 11 Neratovice - Lobkovice tel.: 602 366 808, 724 645 160

Prodej - nábytek: - bytové doplňky - obývací stěny, sektorový nábytek - sedací soupravy, válendy - ložnice - kuchyně, židle - kancelářský a zahradní nábytek. Prodej: - montérkové soupravy - pracovní obuv - vatové kabáty, pracovní rukavice - veškeré ochranné a pracovní pomůcky - textil od kojenců pro dospělé

Specializujeme se na produkty ze špičkového českého pěnového materiálu a to nejen na hračky, ale i potřeby pro nejmenší, cvičební a výukové pomůcky, potřeby pro chovatele, termoizolační podlahy a další. Vše, co si jen dovedete z tohoto materiálu představit. Výukové a klasické hračky, výtvarné pomůcky nejen pro školky, podložky na cvičení, podložky ...

Nabízíme: - inspirace a fascinace pro Váš domov - nápady pro stolování, vybavení koupelny a bydlení - výrobky mají dokonalé tvary, působivý design, vytříbenou eleganci a mnoho dalšího. - sklenky na víno.

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Paspartování, rámování: - grafika, obrázky, fotografie, puzzle, paličkové výšivky atp. - velký výběr lišt české a italské výroby. Maloobchod, prodej, výstava: - obrazy, zarámované, reprodukce.

Truhlářství: - chovatelské potřeby - stojany na víno - vinařské potřeby - krabice a bytové doplňky.

Atelier - stojánky na fotografie - leporela na fotografie - leporela na CD - rámování - kalendáře 2013 - pasparty

Dům nábytku. Prodej: - nábytek - bytové doplňky - svítidla.