I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Ruční výroba, prodej: - parafínové svíčky Výroba, odbyt, vzorkovna: Palackého č.p. 3 277 11 Neratovice - Lobkovice tel.: 602 366 808, 724 645 160

Prodej - nábytek: - bytové doplňky - obývací stěny, sektorový nábytek - sedací soupravy, válendy - ložnice - kuchyně, židle - kancelářský a zahradní nábytek. Prodej: - montérkové soupravy - pracovní obuv - vatové kabáty, pracovní rukavice - veškeré ochranné a pracovní pomůcky - textil od kojenců pro dospělé

Specializujeme se na produkty ze špičkového českého pěnového materiálu a to nejen na hračky, ale i potřeby pro nejmenší, cvičební a výukové pomůcky, potřeby pro chovatele, termoizolační podlahy a další. Vše, co si jen dovedete z tohoto materiálu představit. Výukové a klasické hračky, výtvarné pomůcky nejen pro školky, podložky na cvičení, podložky ...

Nabízíme: - inspirace a fascinace pro Váš domov - nápady pro stolování, vybavení koupelny a bydlení - výrobky mají dokonalé tvary, působivý design, vytříbenou eleganci a mnoho dalšího. - sklenky na víno.

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Paspartování, rámování: - grafika, obrázky, fotografie, puzzle, paličkové výšivky atp. - velký výběr lišt české a italské výroby. Maloobchod, prodej, výstava: - obrazy, zarámované, reprodukce.

Truhlářství: - chovatelské potřeby - stojany na víno - vinařské potřeby - krabice a bytové doplňky.

Atelier - stojánky na fotografie - leporela na fotografie - leporela na CD - rámování - kalendáře 2013 - pasparty

Dům nábytku. Prodej: - nábytek - bytové doplňky - svítidla.

Velkoobchodní prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - laminátové podlahy - PVC - dekorační látky - bytové dopňky.

Prodej: - obrazové rámy a lišty. Výroba: - oválné a kruhové rámy. E-shop: - reprodukce i originály obrazů, obrazy.

Internetový obchod se zaměřením na prodej - nábytek z masivu - matrace - rošty - ratanový nábytek - hračky - stavebnice - sportovní potřeby, fitness - krbová kamna - zboží pro dům, byt a zahradu.

Výroba, prodej: -velikonoční kraslice, kraslice zdobené slámou, vánoční ozdoby, ozdoba, zdobení baněk, baňka, panenky, panenka ze šustí.

Prodej: -sloupy -nábytek -dekorace -předměty z litin -krby a kamna -starožitnosti -zahradní doplňky.

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Návrh, montáž, výroba: - bytové dekorace. Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony, závěsy, potahy.

On - line prodej bytového textilu: - v nabídce cca 300 vzorů povlečení, prostěradla, polštáře, přikrývky, deky a přehozy, záclony aj. - nově do naší nabídky zařazujeme hračky, školní potřeby a potřeby pro děti.

Prodej, e-shop: - obrazy - dekorace - plakáty

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Prodej a montáž kuchyňských linek a doplňků.

Nabízíme designové doplňky značek MENU, EVA SOLO, UMBRA, KOZIOL, QUALY, JOSEPH JOSEPH, ERIK BAGGER, YANKEE CANDLE a dalších. V našem sortimentu naleznete kuchyňské doplňky, koupelnové doplňky, dekorace, hodiny, věšáky, svícny, odpadkové koše, dárkové předměty a mnoho jiného.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...