I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Dovoz, prodej, velkoobchod, sklad, distribuce: -sezónní zboží -vánoční a velikonoční dekorace -Velikonoce -velikonoční svátky, velký výběr barev na vejce, stolní a závěsné dekorace, různé druhy plastové a dřevěné vajíčka a pomůcky k jejich zdobení -samolepky, speciální fixy a popisovače. -Vánoce -skleněné ozdoby různé tvary ...

Výroba: - kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů. Prodej: - dveře a zárubně - nábytek - sedací soupravy - postele - zdravotní matrace - bytové doplňky.

Nabízíme bytové doplňky, okenní fólie, autofólie, žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, rolety, japonské stěny, římské rolety, těsnění, markýzy, garnýže, pergoly, reklamy, zastínění zimních zahrad a shrnovací dveře.

E-shop: - bytové doplňky - dekorace. Provozovna: - Jiráskovo nám. 8 (Kuří rynek), Ostrava.

Truhlářství: -stavební -nábytkové -bytové doplňky -zakázková výroba.

Fotografické služby. E-shop: - fotografie/obrazy.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Firma Bří Janderové (Bratři Janderové) se zabývá výrobou a prodejem umělých květin, slaměných kruhů (slaměné podklady na kytice a kříže) a svíček (hřbitovní a sezonní program). Firma je distributorem látkových umělých květin (umělé květiny vazbové a umělé květiny stonkové), dekorací, polystyrénových kruhů a aranžérských potřeb jako jsou dráty, ...

Prodej: - eshop:moderní výtvarné umění a stylové bytové doplňky.

Velkoobchod, prodej: - umělé květiny - zahradní nábytek z umělého ratanu - dekorační a dárkové zboží ratanovy-nabytek.com (pobočka Vracov) Internetový obchod s ratanovým nábytkem. -prodej zahradních sedacích souprav z umělého ratanu.¨ -ratanová křesla -ratanové stoly a sofy. -ratanový nábytek http://www.ratanovy-nabytek.com ...

Výroba extra velkých kamenných dekoračních váz, nádob a solitérů.

Velkoobchod s dárky a bytovými doplňky, zastoupení firem NUOVA R2S(Itálie), Paper-Design(Německo), Svíčky Bartek(Polsko)

Výroba: -kovaný kovový nábytek pro interiéry i exteriéry-zahradní nábytek -židle, stoly, salónní sety, postele -osvětlení elektrické i svíčkové -regály, garnyže, doplňky, včetně kombinace keramika-sklo -výrobky doplňovány čalouněním a skleněnými i dřevěnými komponenty (např. desky stolů) -zakázková práce-ploty, mříže apod -možnost ...

Nákup, prodej: - použitý nábytek - dekorační předměty - kamenina, dlažba.

Prodáváme pouze české výrobky a zboží od českých výrobců. Zaměřujeme se zéjména na nábytek, bytové doplňky, hračky, keramiku, plastové výrobky, textil dřevovýrobu. Poskytujeme na našich stránkách i prezentaci malých truhlářských firem, které vyrábí na zakázku výrobky ze dřeva.

Umělecké sklenářství. Zakázková výroba, restaurování: -barevné skleněné vitráže vkládané do olova. Generální opravy: -vitráže v církevních a památkových objektech. Výroba: -umělecké doplňky pro interiéry dveřní výplně, zrcadla.

Maloobchod, prodej: -užité umění -keramika -obrazy -kovový nábytek -hrnkové květiny, okrasné dřeviny -zahradní dekorace -květináče -dřevěné hračky -porcelán -hodiny -sklo Služby: -zakázkové šití -pořádání jarmarku.

Výroba, prodej: -dekorativní předměty.

Velký výběr záclonových a dekoráčních látek. Garnýže různych materiálů a tvarů. Návrhy, zaměření, montáže, odborné šití na zakázku.

Výroba: -vazby ze suchých květin a dekorace z přírodních materiálů včetně aranžování. Internetový prodej: -parfémy a kosmetika společnosti FM Group Czech.

Vyrábíme a prodáváme vánoční ozdoby, tradiční i netradiční vánoční ozdoby ze skla, distribuce ozdob, výroba vánočních ozdob na zakázku, velkoobchod.

Prodej: - nábytek - všechny značky bílá a černá elektro. Služby: -Cech čalouníků, Asociace českých nábytkářů - návrhy, objednávky.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: Bytové doplňky a dekorace. - svíčky, svícny, aromalampy.